View Single Post
Vechi 09.10.2012, 16:38:43
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul

Din nou, tu ai spus-o. Nu e vorba ca nu poti intelege. Esti mai inteligent ca mine, dar nu esti atent la ce se scrie, caci te grabesti sa arati ca ai contraraspuns (slaba si inutila mangaiere a vanitatii). Iar mie nu imi place (de obicei) sa umplu paginile cu ídei fara continut. Asa ca iti voi mai raspunde doar cand vei scrie ceva mai serios, nu numai dueluri verbale. Caci stiu ca poti mai mult...
Partea asta e chiar mai interesanta:" tu ai spus-o"! Imi sticlesc ochii cand gasesc un punct slab in ceea ce spune adversarul!

Iti poti manifesta superioritatea fiind protectiv fata de o problema pe care adversarul nu a recunoscut ca o are: "Nu e vorba ca nu poti intelege. "! Cand e vorba de pampalai, chestia asta functioneaza intotdeauna (problema e atunci cand devin isteti si trebuie sa gasesti alta metoda)!

Cu o palma mangai, cu cealalta lovesti (mama miaaa!!! super tare!) + aparenta retragere fara a oferi avantaj interlocutorului :
Citat:
Esti mai inteligent ca mine, dar nu esti atent la ce se scrie,
Lovitura exact in "orgoliul" pe care il avem cu totii dar e bine sa-l aratam intotdeauna pe al altora (si sa o facem primii):
Citat:
caci te grabesti sa arati ca ai contraraspuns (slaba si inutila mangaiere a vanitatii).
(mai tineti minte chestia aia cu barna si paiul?)

Inca o chestie interesanta:
Citat:
Iar mie nu imi place (de obicei) sa umplu paginile cu ídei fara continut.
Nu am nimic personal cu tine! Pun o problema din punct de vedere psihologic ca amator! Este adevarat ca ne este mila de tine si ne afecteaza faptul ca nu iti place... dar stau si ma intreb de ce trebuie sa ne pese! La partea asta sunt ironic in primul rand fata de mine fiindca tind sa apar o "victima" atunci cand nu e cazul (toti facem la fel cu exceptia psihopatilor).
Citat:
Asa ca iti voi mai raspunde doar cand vei scrie ceva mai serios, nu numai dueluri verbale.
Nu raspunzi la dueluri verbale dar te duelezi bine! Intr-un intreg comentariu numai asta ai facut! Te voi crede ca nu raspunzi la "dueluri" doar daca pur si simplu abandonezi acest topic sau chiar forumul (ceea ce este putin probabil)! La partea asta, daca interlocutorul este istet (nu ma refer la cineva anume ci doar la modul general) iti poate raspunde acid cu o intrebare (sau orice altceva):"nu esti capabila sa faci fata?" . Daca ai o replica tare (si mai ales daca stii chestii dureroase personale despre interlocutor), il poti ustura si tu la randul tau sau mai poti folosi o arma la fel de neplacuta pentru adversar (care vrea de obicei ca sa te recunosti invins(a), nu sa revii cu alte abordari ): ignorarea!
Citat:
Caci stiu ca poti mai mult...
Ce mod subtil de a pune problema! Se vede ca esti fata!
Reply With Quote