![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta in ce? :)) Geneza dupa Doriana .. o noua categorie de credinciosi, care probabil cred in Hristos dar nu a aflat ca ii poate mantui. Citat:
Si esti si complexata din cate vad.. Sa inteleg ca astea nu sunt handicapuri pentru "o viata de credinta" mai ales daca ai "aflat" ca "hristosul" penticostalilor te poate mantui. Last edited by AlinB; 09.10.2012 at 15:48:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din nou, tu ai spus-o. Nu e vorba ca nu poti intelege. Esti mai inteligent ca mine, dar nu esti atent la ce se scrie, caci te grabesti sa arati ca ai contraraspuns (slaba si inutila mangaiere a vanitatii). Iar mie nu imi place (de obicei) sa umplu paginile cu ídei fara continut. Asa ca iti voi mai raspunde doar cand vei scrie ceva mai serios, nu numai dueluri verbale. Caci stiu ca poti mai mult...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Punct ochit punct lovit! Chestia asta functioneaza intotdeauna! Toti o folosim... ne manifestam superioritatea atacand persoana celuilalt!
De obicei e nasol pentru cel vizat cand vreo 2-3 ataca in haita cu ironii si remarci la adresa persoanei in cauza (mai ales de zi cu zi cand nu stai pe internet)! Daca nu ai a face cu un individ dispus sa mearga pana in panzele albe, il poti scoate din joc! Este interesant comportamentul uman! Ceaa ce spui nu valoreaza nimic! Este egal cu 0 daca nu vine la pachet cu ceva "usturator"! (Ca sa nu fiu ipocrit, ma simt bine cand sunt si altii alaturi de mine cand ironizez pe cineva! Nu stiu de ce! Mai tineti minte ce patea prostul clasei in scoala generala si liceu?!) |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Iti poti manifesta superioritatea fiind protectiv fata de o problema pe care adversarul nu a recunoscut ca o are: "Nu e vorba ca nu poti intelege. "! Cand e vorba de pampalai, chestia asta functioneaza intotdeauna (problema e atunci cand devin isteti si trebuie sa gasesti alta metoda)! Cu o palma mangai, cu cealalta lovesti (mama miaaa!!! super tare!) + aparenta retragere fara a oferi avantaj interlocutorului : Citat:
Citat:
Inca o chestie interesanta: Citat:
Citat:
Ce mod subtil de a pune problema! Se vede ca esti fata! |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, UNNOOM. Mi-ai facut o analiza psihologica perfecta (desi ma mir de atata atentie). Acum stii cu cine ai de-a face. Tu vezi sa nu fii ca mine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Discutasem mai demult despre esenta ortodoxiei. Eu sunt un om fara religie (dupa cum am scris mai sus), un fel de ateu-agnostic... Am abordat ortodoxia cu niste prejudecati dar ma socat esenta ei (pe care nu pot sa o descriu in cuvinte). Este fantastic modul in care ortodoxia te ajuta sa te cunosti...: iti pune oglinda in fata si iti arata cel mai mare dusman! Neoprotestantii trebuie sa puna mana pe pateric! Nu stiu cu cine am a face si nici nu vreau sa stiu! Insa stiu ca am a face cu proiectia eului tau pe acest forum (atat cat vrei sa arati sau esti sedusa sa arati)! Ceea ce arati e mult mai putin decat ceea ce poti (imi place sa fiu subtil... dar trebuie sa recunosc ca nu te pot intrece... nu ma pot pune cu o femeie la capitolul asta)! |
|
|||
|
|||
![]()
Bine.............
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|