Citat:
În prealabil postat de Doriana
Nu-mi vine sa cred, voi chiar luati totul ca pe o lupta. Alin, eu nu ma lupt cu tine, doar te stiu de atat timp. Imi imaginez ca Illuminatu si altii nu pot intelege asta, dar tu? Daca ma consideram nedreptatita si voiam sa ma cert crezi ca nu as fi avut cuvinte? Doar ca mi s-a parut ca esti neserios venind mereu cu aceleasi acuzatii la care am tot raspuns, asa ca ti-am raspuns tot printr-o gluma.
Ok, pentru ca vrei discutie civilizata, pe baza de argumente, da-mi o idee la care ar trebui sa raspund civilizat si cu argumente. Caci din ultimele tale mesaje nu pot sa aleg o idee coerenta, decat atac la persoana si confesiunea celuilalt, fara nici macar sa fie vorba de asa ceva. Iar de astea am auzit deja prea multe, prea des repetate si prea fara logica ca sa le mai iau in seama. Deci, daca vrei o discutie civilizata, arata-mi tu cum e. Promit sa pastrez linia trasata de tine si sa nu fiu primul care ataca. Sper nici al doilea. Daca voi fi atacata voi tacea, eventual voi inchide pagina. E bine asa?
|
De-aici se poate vedea cat de serios este capitolul "religie" in viata Dorianei. Mai ales ca experiaza frecvent prezenta Duhului "Sfant".
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|