![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă fraza e cu roșu nu devine mai coerentă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"fostul"? Probabil "folosul"... Folosul ar fi al tău, să dovedești că "nu e o ipoteză", ci chiar un adevăr așa cum lăsai să se înțeleagă. Mie nu-mi folosește la absolut nimic, căci eu cunosc forumurile adventiste și știu cum stă treaba cu banările. Q.E.D. Citat:
Hehe, nu mai da reply-uri la ore târzii! Sunt un adventist tipic anti-ecumenist. Eu zic că deloc. Chiar am avut intenția să deschid un topic legat de afirmații inedite ale Ellenei White (neregăsite în Scriptură) ce se găsesc și în scrieri patristice; însă sunteți absolut nepregătiți pentru așa ceva. Citat:
Last edited by osutafaraunu; 10.10.2012 at 11:14:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau să intru în acest subiect, căci se va termina absolut sigur cu o banare. E prea dureros subiectul pentru Biserica Ortodoxă...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa ceva vedeti la adventisti? nici vorba! sa nu mai vorbesc de vindecari de boli trupesti! la adventisti nu sunt slujbe, nu se fac rugaciuni, nimeni nu crede in nimic, este doar un club de discutii si aproximari filozofice asupra Scripturilor si nimic mai mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știți ce vorbiți! |
|
||||
|
||||
![]()
nu va luati dupa mass-media, calugarul de la Tanacu a procedat corect ! dar si chirurgii cand opereaza, li se intampla sa moara pacientul, nu din vina lor, adica nu din malpraxis.
de ce nu luati in calcul numeroasele cazuri in care exorcizarile au avut succes??!!!! intrebare: unde se duc cei cu probleme, mai ales indracitii? la adventisti? la martorii lui iehova? la baptisti? va spun eu unde: la ortodocsi, pentru ca la ortodocsi este Duhul Sfant si se fac anumite rugaciuni, molitvele sf. Vasile, care, rostite cu credinta, alunga demonii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok, pentru ca vrei discutie civilizata, pe baza de argumente, da-mi o idee la care ar trebui sa raspund civilizat si cu argumente. Caci din ultimele tale mesaje nu pot sa aleg o idee coerenta, decat atac la persoana si confesiunea celuilalt, fara nici macar sa fie vorba de asa ceva. Iar de astea am auzit deja prea multe, prea des repetate si prea fara logica ca sa le mai iau in seama. Deci, daca vrei o discutie civilizata, arata-mi tu cum e. Promit sa pastrez linia trasata de tine si sa nu fiu primul care ataca. Sper nici al doilea. Daca voi fi atacata voi tacea, eventual voi inchide pagina. E bine asa?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|