View Single Post
Vechi 12.10.2012, 13:42:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Ne-sectarii susțin altceva? Chiar eticheta de "sectar", "eretic" și "căzut de la Adevăr", aplicată celorlalți dovedește că au imagine prea bună despre ei înșiși ca depozitari ai Adevărului "integral".
(1)Cuvantul "dovedeste" intr-un context in care demonstratia lipseste, arata ca partenerul de discutie este adventist.

[quote] "fostul"? Probabil "folosul"... Folosul ar fi al tău, să dovedești că "nu e o ipoteză", ci chiar un adevăr așa cum lăsai să se înțeleagă. Mie nu-mi folosește la absolut nimic, căci eu cunosc forumurile adventiste și știu cum stă treaba cu banările.
[quote]

Tie n-are cine sa-ti dovedeasca nimic, esti prea indoctrinat.

Citat:
Q.E.D.
Bis(1)

Citat:
Puteai găsi un exemplu mai credibil, l-ai ales pe cel mai nefericit. Probabil vei folosi aceeași scuză convenabilă pentru a nu prezenta dovezi (forum/user "banat", etc.).
Ba cum sa nu, cine e interesat, PM, cu exceptia ta.

Citat:
Hehe, nu mai da reply-uri la ore târzii! Sunt un adventist tipic anti-ecumenist.
Cand vorbesti cu unii ca "Doriana", inclinati sa-ti crediteze religia, se pare ca dai replici ecumeniste.

Citat:
Eu zic că deloc. Chiar am avut intenția să deschid un topic legat de afirmații inedite ale Ellenei White (neregăsite în Scriptură) ce se găsesc și în scrieri patristice; însă sunteți absolut nepregătiți pentru așa ceva.
A furat si de acolo?

Citat:
Iar un exemplu nefericit... Privitor la somn (din punct de vedere științific) chiar n-am avut niciun comentariu. În permanență am arătat că nu trebuie să suprapunem toate elementele definitorii ale somnului peste termenul comparat: moartea. Serios Aline, puteai găsi alt exemplu, că ai de unde...
Pai hai sa simplificam:
Moartea ca somn:
corupul (fizic) inert, inactiv = aparenta mortii
psihicul omului - activ

E suficient de simplu? Sau doriti sa mai simplificam ca sa ajungem la ideea neosaducheista a adventistilor ca nu exista nimic in afara de trup dupa moarte?
Reply With Quote