Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Ne-sectarii susțin altceva? Chiar eticheta de "sectar", "eretic" și "căzut de la Adevăr", aplicată celorlalți dovedește că au imagine prea bună despre ei înșiși ca depozitari ai Adevărului "integral".
|
(1)Cuvantul "dovedeste" intr-un context in care demonstratia lipseste, arata ca partenerul de discutie este adventist.
[quote] "
fostul"? Probabil "
folosul"... Folosul ar fi al tău, să dovedești că "
nu e o ipoteză", ci chiar un adevăr așa cum lăsai să se înțeleagă. Mie nu-mi folosește la absolut nimic, căci eu cunosc forumurile adventiste și știu cum stă treaba cu banările.
[quote]
Tie n-are cine sa-ti dovedeasca nimic, esti prea indoctrinat.
Bis(1)
Citat:
Puteai găsi un exemplu mai credibil, l-ai ales pe cel mai nefericit. Probabil vei folosi aceeași scuză convenabilă pentru a nu prezenta dovezi (forum/user "banat", etc.).
|
Ba cum sa nu, cine e interesat, PM, cu exceptia ta.
Citat:
Hehe, nu mai da reply-uri la ore târzii! Sunt un adventist tipic anti-ecumenist.
|
Cand vorbesti cu unii ca "Doriana", inclinati sa-ti crediteze religia, se pare ca dai replici ecumeniste.
Citat:
Eu zic că deloc. Chiar am avut intenția să deschid un topic legat de afirmații inedite ale Ellenei White (neregăsite în Scriptură) ce se găsesc și în scrieri patristice; însă sunteți absolut nepregătiți pentru așa ceva.
|
A
furat si de acolo?
Citat:
Iar un exemplu nefericit... Privitor la somn (din punct de vedere științific) chiar n-am avut niciun comentariu. În permanență am arătat că nu trebuie să suprapunem toate elementele definitorii ale somnului peste termenul comparat: moartea. Serios Aline, puteai găsi alt exemplu, că ai de unde...
|
Pai hai sa simplificam:
Moartea ca somn:
corupul (fizic) inert, inactiv = aparenta mortii
psihicul omului - activ
E suficient de simplu? Sau doriti sa mai simplificam ca sa ajungem la ideea neosaducheista a adventistilor ca nu exista nimic in afara de trup dupa moarte?