View Single Post
Vechi 13.10.2012, 01:13:50
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cătălin, ai răspuns total pe lângă subiectul deschis de mine. Te rog fă un mic efort și concetrează-te pe acest mic fragment: "Referitor la sfinții catolici, ei nu făceau dogmatică când trăiau. Dacă am face o comparație între Sfântul Serafim de Sarov și Sfântul Francisc de Assisi, ei erau sfinți prin rugăciune, prin lipsuri extra-ordinare, nu vorbeau de rău. Ei rămân de valoare". - Pr Arsenie Papcioc.

Deci revin cu o întrebare simplă. Ce părere ai despre poziția Părintelui Arsenie Papacioc față de Sfântul Francisc de Assisi, un sfânt catolic, pe care noi l-am avut și în alte discuții, mai exact în cele legate de pictura Părintelui Arsenie Boca?

Despre părintele Arsenie Boca ai afirmat că preferi să rămâi rezervat, dar că Părintele Arsenie Papacioc a fost un apărător al dreptei credințe. Eu sunt de ascord cu tine și îți respect poziția. Dar te întreb totuși cum comentezi afirmația părintelui de mai sus? Este ea diferită de cea a Părintelui Arsenie Boca? Dacă da, care este această diferență?

ps: am rugămintea să fii pe subiect, să răspunzi dacă se poate scurt și să nu-mi amintești de ce ai vorbit sau ce ai postat, ci să raspunzi exact la întrebări.
Astept si eu cu rabdare si cu real interes raspunsul.
Reply With Quote