Citat:
În prealabil postat de AlinB
Confuzia tipica a sectarului care crede ca asa cum citeste el Biblia, este corect, desi Biblia pe care o citeste sectarul este furata de la cel pe care il reclama ca nu ar sti, chipurile, sa o interpreteze corect.
|
Confuzia tipică a ortodoxului care crede că Biserica Primară e Biserica Ortodoxă, iar aceasta de pe urmă are drept de exclusivitate asupra Scripturii. Deși singura contribuție asupra Sfintelor Scripturi a fost încălcarea și deformarea lor. De scris au scris-o profeții și apostolii, iar de inspirat a inspirat-o Duhul Sfânt. Biserica Ortodoxă era pe nicăieri.
Citat:
Nu cred. Peste tot unde sunt adventisti, vezi 30 carti ale lui White si rareori cate o Biblie ratacita.
|
Pardon. Dacă vezi 30 de cărți EGW, ele nu sunt 30 de exemplare din aceeași carte, iar acolo unde sunt 2 exemplare din aceeași carte sunt cel puțin 3 exemplare din Cartea Cărților. De exemplu, eu am 20 de exemplare ale Bibliei (mă refer la cele tipărite, căci în format electronic am peste 100).
Așa că las-o mai moale cu "
Biblia rătăcită" a adventiștilor, ocupă-te mai bine de
rătăciții fără Biblie din vastul univers ortodox!
Citat:
Apropo, de ce editii adventiste ale Bibliei stii?
|
În limba română niciuna dacă te referi la editurile AZȘ românești. Apropo, cărțile Ellenei White n-au fost editate doar la editurile AZȘ.
Citat:
Pai zi ce verificau.
Ca vad ca te-ai facut mic, si ai abandonat ideea.
|
Să înțeleg că tu nu știai ce verificau? Înseamnă că ești "mare"... ce să mai spun... Bineînțeles că verificau concordanța între spusele apostolului și spiritul Scripturii. Că citarea la virgulă oricum o uitau până ajungeau acasă să verifice...
Citat:
Este neutru inter-confesional, in sensul ca nici tu nici eu nu o sa contestam ca taiarea imprejur este abolita.
|
Atunci ce rost mai are să discutăm, doar de dragul contrazicerii? Ai alt exemplu? Nu? La revedere!