View Single Post
Vechi 27.10.2012, 15:06:32
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Confuzia tipica a sectarului care crede ca asa cum citeste el Biblia, este corect, desi Biblia pe care o citeste sectarul este furata de la cel pe care il reclama ca nu ar sti, chipurile, sa o interpreteze corect.
Confuzia tipică a ortodoxului care crede că Biserica Primară e Biserica Ortodoxă, iar aceasta de pe urmă are drept de exclusivitate asupra Scripturii. Deși singura contribuție asupra Sfintelor Scripturi a fost încălcarea și deformarea lor. De scris au scris-o profeții și apostolii, iar de inspirat a inspirat-o Duhul Sfânt. Biserica Ortodoxă era pe nicăieri.

Citat:
Nu cred. Peste tot unde sunt adventisti, vezi 30 carti ale lui White si rareori cate o Biblie ratacita.
Pardon. Dacă vezi 30 de cărți EGW, ele nu sunt 30 de exemplare din aceeași carte, iar acolo unde sunt 2 exemplare din aceeași carte sunt cel puțin 3 exemplare din Cartea Cărților. De exemplu, eu am 20 de exemplare ale Bibliei (mă refer la cele tipărite, căci în format electronic am peste 100).
Așa că las-o mai moale cu "Biblia rătăcită" a adventiștilor, ocupă-te mai bine de rătăciții fără Biblie din vastul univers ortodox!

Citat:
Apropo, de ce editii adventiste ale Bibliei stii?
În limba română niciuna dacă te referi la editurile AZȘ românești. Apropo, cărțile Ellenei White n-au fost editate doar la editurile AZȘ.

Citat:
Pai zi ce verificau.
Ca vad ca te-ai facut mic, si ai abandonat ideea.
Să înțeleg că tu nu știai ce verificau? Înseamnă că ești "mare"... ce să mai spun... Bineînțeles că verificau concordanța între spusele apostolului și spiritul Scripturii. Că citarea la virgulă oricum o uitau până ajungeau acasă să verifice...

Citat:
Este neutru inter-confesional, in sensul ca nici tu nici eu nu o sa contestam ca taiarea imprejur este abolita.
Atunci ce rost mai are să discutăm, doar de dragul contrazicerii? Ai alt exemplu? Nu? La revedere!
Reply With Quote