View Single Post
Vechi 07.11.2012, 11:10:20
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Acuma voi vă tot distrați făcând uz de necredință pentru că vă bazați pe absurdele închipuiri și potriveli ale științificilor care au păcălit o Lume întreagă, păi n-aveți decât, dar nu aveți pretenția să creadă cineva că cei ce au rămas credincioși Cuvântului, cei care au rămas în Cuvânt sunt înnapoieți, proști, mincinoși, idolatrii sau ce știu eu ce mai inventați despre ei.
De ce ne acuzi de necredinta? Doar pentru ca nu consideram plauzibila explicatia pe care ne-ai oferit-o, ceea ce a aparut la nivelul constiintei tale cand ai citit Biblia si ai interpretat-o? Suntem necredinciosi daca noua nu ni s-a aratat forma pamantului sau varsta geologica in Biblie ? Asta inseamna pentru tine ca am iesit din Cuvant?

Florin-Ionut: am vazut filmul. Nu mai comentez despre el, ci spun doar atat: daca tu crezi in mega-conspiratia mondiala, care ne-ar fi ascuns ca pamantul e plat, atunci am toata admiratia pentru unitatea incredibila a zecilor de mii (chiar sute) de oameni implicati in astronomie de-a lungul zecilor de ani, nici unul n-a scapat o vorba. Asa unitate in diversitate e unica ! In rest, nu ma afecteaza cu nimic forma, raman doar cu admiratia unitatii.

Last edited by ioanna; 07.11.2012 at 11:29:46.