In studentie am intalnit astfel de cazuri referitoare la acest topic si unele din ele chiar m-au surprins. Imi amintesc de un caz in care un baiat din an mai mare avea prietena cu noi in an si dupa ce s-a culcat cu ea i-a spus ca nu se casatoreste cu ea pentru ca nu a fost virgina apoi povestea la toata lumea din facultate ca s-a culcat cu ea. Am cunoscut si un caz in care un tip ii cerea unei fete sa se culce cu el pentru ca i-a spus ca nu mai este virgina. Cel mai mult m-a impresionat insa cazul unui coleg cu un an mai mare si bun prieten care mi-a spus ca el daca doreste virginitate nu o cauta in alta parte ci o pasteaza pe a lui. Cu alte cuvinte voia sa nu se culce cu nici o fata pana nu se casatoreste. Si-a facut o prietena, i-a impartasit acesta dorinta a lui, nu a intrebat-o niciodata daca este virgina si dupa vre-o 2 ani de relatie s-au casatorit. Fiindu-mi prieten foarte apropiat mi-a spus ca fata nu a fost virgina, acest lucru nu l-a deranjat dar ca si-a dorit sa descopere asta doar dupa ce s-a casatorit.
Acum sunt fericiti si au impreuna un copil.
|