Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.11.2012, 16:15:59
dumitrucelmare2000 dumitrucelmare2000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

In studentie am intalnit astfel de cazuri referitoare la acest topic si unele din ele chiar m-au surprins. Imi amintesc de un caz in care un baiat din an mai mare avea prietena cu noi in an si dupa ce s-a culcat cu ea i-a spus ca nu se casatoreste cu ea pentru ca nu a fost virgina apoi povestea la toata lumea din facultate ca s-a culcat cu ea. Am cunoscut si un caz in care un tip ii cerea unei fete sa se culce cu el pentru ca i-a spus ca nu mai este virgina. Cel mai mult m-a impresionat insa cazul unui coleg cu un an mai mare si bun prieten care mi-a spus ca el daca doreste virginitate nu o cauta in alta parte ci o pasteaza pe a lui. Cu alte cuvinte voia sa nu se culce cu nici o fata pana nu se casatoreste. Si-a facut o prietena, i-a impartasit acesta dorinta a lui, nu a intrebat-o niciodata daca este virgina si dupa vre-o 2 ani de relatie s-au casatorit. Fiindu-mi prieten foarte apropiat mi-a spus ca fata nu a fost virgina, acest lucru nu l-a deranjat dar ca si-a dorit sa descopere asta doar dupa ce s-a casatorit.
Acum sunt fericiti si au impreuna un copil.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 14 29.08.2015 08:53:45
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 18:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 07:11:19