View Single Post
Vechi 27.11.2012, 14:24:12
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Nu cunosc o tehnica (un leac, o procedura) de a ne feri de un hipnotizator agresiv si priceput (viclean). Nu mi s-a intamplat sa traiesc aceasta si nici nu am invatat la scoala.
Am inteles acest lucru; nu mai e nevoie de alte comentarii. Tocmai de aceea am zis, ca singurul mijloc de a ne apara de tot raul, este rugaciunea neintrerupta. Ea creaza un zid in jurul nostru, prin lumina, care emana din numele Domnului Iisus Hristos, aparandu-ne de agresiunile din afara noastra.
Sunt totodata de acord ca ne apara si de noi, caci atata timp cat spunem Rugaciunea inimii, nu putem gandi ceva rau, ci doar bine.
Nu am vazut nici un link despre Rugaciunea inimii; si ce as fi putut comenta despre acesta, decat doar de bine?!? Dar ar fi fost off-topic, caci aici vorbim despre hipnoza.

Cezar, ar trebui sa nu te superi ca vacarul pe sat. Daca vezi ca ceva a scapat atentiei, nu o lua personal, ci vino tu cu observatiile necesare. Facem cu toii acest lucru, cu dragoste, ca sa nu ranim pe nimeni, nici macar pe noi insine.
Reply With Quote