Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Am inteles acest lucru; nu mai e nevoie de alte comentarii. Tocmai de aceea am zis, ca singurul mijloc de a ne apara de tot raul, este rugaciunea neintrerupta. Ea creaza un zid in jurul nostru, prin lumina, care emana din numele Domnului Iisus Hristos, aparandu-ne de agresiunile din afara noastra.
Sunt totodata de acord ca ne apara si de noi, caci atata timp cat spunem Rugaciunea inimii, nu putem gandi ceva rau, ci doar bine.
Nu am vazut nici un link despre Rugaciunea inimii; si ce as fi putut comenta despre acesta, decat doar de bine?!? Dar ar fi fost off-topic, caci aici vorbim despre hipnoza.
Cezar, ar trebui sa nu te superi ca vacarul pe sat. Daca vezi ca ceva a scapat atentiei, nu o lua personal, ci vino tu cu observatiile necesare. Facem cu toii acest lucru, cu dragoste, ca sa nu ranim pe nimeni, nici macar pe noi insine.
|
E in regula, va multumesc pentru intelegere si recomandare!
P.S. Dadusem un link catre Parintele Rafail, in care nu e vorba direct despre rugaciune ci despre duhul care ne poarta in rugaciune si, in genere, in viata noastra de crestini. Pentru ca eu la asta faceam referire atunci cand ziceam ca rugaciunea in sine nu e formula magica, ci e parte dintr-un sistem mai vast care e insasi viata omului crestin. Ea singura, ca formula, nu rezolva nimic. Eventual nevrozeaza, dupa cum am auzit, am citit, am patit poate si eu candva... Asa cred.