View Single Post
Vechi 28.11.2012, 22:32:28
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Tot la acele posturi au mai facut o emisiune, de exemplu, care se cheama "extraterestrii antici" sau ceva de genul asta, care vrea sa explice toate "minunile" din istoria si religiile popoarelor antice, inclusiv pe cele din Biblie. Ultima "gaselnita" pe care am auzit-o la ei fiind aceea ca cica "mana" pe care au mancat-o Moise si poporul ales timp de 40 de ani in pustie ar fi fost facuta cu ajutorul unei instalatii pe care o aveau de la extraterestrii si care era adapostita in chivotul legamantului, de care se apropia cineva prea mult era iradiat, iar o data la sapte zile trebuia curatata instalatia..... Si alte asemenea sminteli.
Asta e veche. Pe cand eram eu pusti, adica prin anii 80, era la moda teoria lui Erich von Daniken ("Amintiri despre viitor" si "Inapoi la stele") care mergea pe aceeasi filiera. Mana era fabricata de extraterestrii, in Ezekiel si Daniel se descriu farfurii zburatoare, iar Sodoma si Gomora au reprezentat atacuri termonucleare. Unii cred mai usor in nave spatiale care au bantuit pamantul decat ca Dumnezeu S-a facut om.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote