View Single Post
Vechi 09.12.2012, 06:26:30
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Osutafaraunu, spui ca citesti Biblia; atunci ai citit cu siguranta si Luca 1, 39-49. Ce se spune acolo printre altele? Iata iti spun eu:
Atunci a spus Maria:

"Mareste sufletul meu pe Domnul si se bucura duhul meu de Dumnezeu Mantuitorul meu, pentru ca a cautat spre smerenia roabei Sale. Iata, de acum, ma vor ferici toate neamurile, pentru ca mi-a facut mie marire Cel puternic si sfant este numele Lui."

Sintagma vorbeste de la sine. Daca Dumnezeu i-a facut marire Fecioarei Maria, noi, oamenii de cate ori trebuie sa o vedem pomenita, ca sa ii aratam marirea ce i se cuvine si sa o fericim? Oare nu sunt suficiente aceste doua randuri? Cred ca sunt suficiente cu varf si indesat pentru cel, care crede ca Dumnezeu Fiul s-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara, asa cum marturisim in Crez.
Tu nu asa marturisesti in Crez, osutafaraunu?
Dacă mărturisesc în Crez (că Dumnezeu Fiul S-a întrupat de la Duhul Sfânt prin fecioara Maria) același lucru și dacă de asemenea o numesc "fericită", nu schimbă cu nimic imaginea prezentată de Scriptură în dreptul sfintei Maria, imagine care mie nu-mi inspiră deloc severitate ori intoleranță. Despre asta era vorba.
Reply With Quote