View Single Post
Vechi 14.12.2012, 00:41:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
Prin comparatie cu alte femei care nu s-au maritat virgine. Care a fost avantajul tau ca femeie in casnicie ca te-ai maritat virgina. Fara predici, fara citate din Biblie, fara trimis la preot pentru confirmare. Lumeste vorbind, sa poti argumenta cum te-a ajutat fata de alte persoane.
Daca e naiva, credula si ascultatoare, prin firea si educatia care a primit-o, s-ar putea sa ia discursul de bun.
Daca nu, s-ar putea sa se gandeasca ca legatura intre succesul tau si esecul altora, nu este neaparat virginitatea.

Ba chiar ti-ar putea da peste nas cu personaje care nu s-au maritat virgine si o duc bine mersi, ba chiar dau cu tifla altora care au facut 2 facultati si n-au calcat in discoteca in viata lor si abia daca reusesc sa se mentina pe linie de plutire.

Citat:
Consider ca o mama care reuseste sa ofere o explicatie coerenta si valida din punct de vedere al realitatii inconjuratoare, are mult mai multe sanse sa-si indrepte fiica, catre calea cea buna.
Nu subestima nici puterea de convingere a proastei educatii care se gaseste din plin in jur.

Citat:
Aruncand cuvinte din carti, fie ele si din Biblie, nu cred ca ai puterea de a convinge o tanara rebela de 16-17 ani sa nu se culce cu iubitul ei.
Depinde ce cuvinte ai mai aruncat pana la aia 16-17ani si depinde ce a insemnat pentru ea Biblia pana la aia 16-17 ani.

Citat:
Ati fi surprinsi ca mai mult efect au argumente de genul:
-poti lua o boala cu transmitere sexuala
Mami, folosim prezervativ.
Mami, mi-a spus ca eu sunt prima, si nu se culca cu altele, eu il iubesc si il cred.

Citat:
-poti ramane gravida
Mami, iau anticonceptionale.
Mami, exista avortul (argumenteaza ca avortul e rau, fara sa folosesti Biblia)

Citat:
-poti prinde o anumita sensibilitate genitala, de exemplu anexita.
Mami, ma protejez.
Mami, prietenul meu este si el virgin (era).
Mami, prietenul meu e sanatos si fidel (da, sunt sigura, ne iubim!)

Citat:
-poti sa te trezesti cu probleme de genul: rana pe col uterin.
De la ce? O femeie casatorita nu poate avea aceeasi problema?

Citat:
La final o intrebare de genul: "Crezi ca esti pregatita sa-ti asumi toate aceste responsabilitati de pe acum?"
Da mami, desigur, doar am educatia sexuala bine pusa la punct!

Citat:
s-ar putea sa aiba un efect mult mai benefic decat o prelegere religioasa.
Decat o prelegere religioasa la o persoana semi-atee?
Categoric, aceeasi frectie la picior de lemn.