View Single Post
Vechi 18.12.2012, 10:48:30
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Desi nu este threadul meu (deschis de mine , propus de mine) totusi multumesc mult fratilor care au postat.
Parerile lor/voastre , modul lor de a-L vedea pe Dumnezeu, de a_L cerceta , de a cauta sa-i inteleaga cuvintul si ceea ce ne daruieste si ne trimite zilnic, modul lor de nevointa si de cugetare cit mai deasa la El, povestile , exemplele si dorinta sincera (inima deschisa) de a face vorbire intru folos despre cum sa traim zilnic, ceas de ceas, cu Hriostos in inima mi-a produs multa bucurie .
Asa de frumoase, de dulci, au fost interventiile voastre incit astazi este o zi in care am mai invatat ceva, un nou sens la : "nimic nu puteti fara Mine " , "... ramineti intru Mine!"

Sa fiti binecuvintati , frati intru Hristos, cu pace si multa bucurie !

NB : "Poporul slab credincios, care își manifestă evlavia prin a se da după lume, nu poate pricepe ce înseamnă a trai intru Hristos , de aceea el traieste aproape in totaliate intru lumea aceasta crezind astfel ca sunt in Hristos !
Pe unii ii salveaza din aceasta instrauinare necazurile si nenorocirile care vin peste ei , pe altii nici macar atit ..."
ANONIMUS !

Last edited by zaharia_2009; 18.12.2012 at 11:01:00.
Reply With Quote