![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Desi nu este threadul meu (deschis de mine , propus de mine) totusi multumesc mult fratilor care au postat.
Parerile lor/voastre , modul lor de a-L vedea pe Dumnezeu, de a_L cerceta , de a cauta sa-i inteleaga cuvintul si ceea ce ne daruieste si ne trimite zilnic, modul lor de nevointa si de cugetare cit mai deasa la El, povestile , exemplele si dorinta sincera (inima deschisa) de a face vorbire intru folos despre cum sa traim zilnic, ceas de ceas, cu Hriostos in inima mi-a produs multa bucurie . Asa de frumoase, de dulci, au fost interventiile voastre incit astazi este o zi in care am mai invatat ceva, un nou sens la : "nimic nu puteti fara Mine " , "... ramineti intru Mine!" Sa fiti binecuvintati , frati intru Hristos, cu pace si multa bucurie ! NB : "Poporul slab credincios, care își manifestă evlavia prin a se da după lume, nu poate pricepe ce înseamnă a trai intru Hristos , de aceea el traieste aproape in totaliate intru lumea aceasta crezind astfel ca sunt in Hristos ! Pe unii ii salveaza din aceasta instrauinare necazurile si nenorocirile care vin peste ei , pe altii nici macar atit ..." ANONIMUS !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 18.12.2012 at 11:01:00. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
fericire lumeasca–fericire duhovniceasca | Ana-Maria N | Generalitati | 18 | 23.11.2012 15:40:01 |
Viata mea | Daiana | Morala Crestina | 6 | 29.10.2011 11:04:57 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Viata duhovniceasca | Gabri | Generalitati | 23 | 14.08.2008 15:28:10 |
cum e viata....... | simi | Generalitati | 7 | 08.07.2008 21:34:17 |
|