Subiect: zilele creatiei
View Single Post
Vechi 18.12.2012, 10:57:44
Ciprian Mustiata Ciprian Mustiata is offline
Banned

Data înregistrării: 22.11.2012
Locație: Madrid, Spania
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
da, in cateva cuvinte: s-au pastrat rugaciunile, liturghia, sfintele masluri pentru bolnavi, slujbele de exorcizare, Biblia, sfanta traditie, absolut tot.

dumneavoastra, la baptisti, ce aveti? NIMIC. doar niste predici rasuflate, audiate de unii care stau ca la banchet, picior peste picior.
Presupunand ca lista este adevarata (unde sunt sursele!? ca primii crestini aveau asta!?) Daca nu intelegeti ce este o sursa, va rog cititi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Primary_source

Legat de fraza: "la baptisti, ce aveti? NIMIC" bineinteles ca ce ziceti este fals, ca in lista dumneavoastra este cel putin: "rugaciunea, Biblia" ce este clar ca nu e "NIMIC". Ce imi arata ca nu sunteti consistent cu dumneavoastra.

Cine v-a invatat sa judecati cum e la altii? Daca asta intelegeti ca este "la baptisti", trebuie sa va educati, stiu ca asta e dureros pentru dumneavoastra. Poate niste rugaciune, si niste versete din Biblia dumneavoastra despre smereenie ce ziceti ca le aveti poate va vor ajuta.

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
erele geologice ale istoriei Pamantului sunt: precambrian, cambrian, ordovician, silurian, devonian, carbonifer, permian, triasic, jurasic, cretacic, tertiar, cuaternar.
Cititi la ce am raspuns: e un raspuns incomplet. Potrivitile aceste ere pe "erele creatiei" ce ati spus ca stiinta le dovedeste in Geneza. Va multumesc!

Last edited by Ciprian Mustiata; 18.12.2012 at 11:00:05.
Reply With Quote