Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Cum nu exista nicio pozitie "in nici un cult"?
Nu ti-am dat pozitia oficiala a adunaturii sambetiste cu privire la avort? Ei accepta avortul in situatiile in care fatul este handicapat sau femeia a ramas insarcinata in urma unor situatii fortate.
In aceste cazuri AVORTUL ESTE CRIMA CU PREMEDITARE, DECI PACAT DE MOARTE.
Ce te tot invarti in jurul cozii? Ori ai ceva bube pe suflet legat de avorturi? (...)
Da, mai Mengele, sunt extrem de dolofan, am 666 de kile.
(...)
Intreba-ti nevasta ce inseamna crestinismul, ca ceea ce tu marturisesti despre tine nu este altceva decat crima institutionalizata.
|
Scoateri din context:
- deci daca dvs spuneti este pozitia adventista, este clar ca dvs ati scos din context si ati spus ca
toti neoprotestantii. Adventistii sunt o ramura din (neo)protestanti
- avortul este crima, ceea ce am zis si eu:
Citat:
Dar in caz de viol? Desi eu unul vad ca o crima uciderea embrionului ...
|
. Ce am continuat sa zic este ca in "adunatura ta" (probabil formata din ortodocsi foarte extremisti ce se considera sfinti) trebuie sa ia si alti factori inainte sa arunce piatra. Si ceea ce am zis, si bineinteles nici macar nu merita acest raspuns pentru a arunca perle la porci, dupa cum ne invata f. bine Sfanta Scriptura, este ca oricine traieste o trauma si ia o decizie disperata are nevoie de suport. Si ceea ce trebuie sa va ganditi e sa oferiti acest suport, ca sa solutionati o problema: fie prin suport moral, spiritual si psihic, fie prin suport real, prin a adopta copii din orfelinate ce nu au fost avortati.
- "am ceva bube pe suflet legat de avort?" - vad ca dumneavoastra nu aveti nici o problema cu uciderea evreilor, rusilor sau germanilor ca si crestin (ce eu unul am). Crima este crima, nu cumva asta ati spus chiar dumneavoastra? Sau crima este crima, dar daca o faceti dumneavoastra, sunteti indreptatiti? Daca aceasta este interpretarea locului unde mergeti, eu unul nu ader la ea! Nu cred ca (toti) ortodocsii ar pune aceasta problema.
Legat de 666 kg, probabil e o figura de stil, dar ce sa zic, poate va reprezinta, daca asa considerati.
La final, am facut o predictie in raspunsul anterior: sa imi aratati "doar o pozitie" si am zis: "nu o sa aveti curtoazia sa raspundeti". Cum se zice la dvs cu o vorba inteleapta din popor: "gura pacatosului adevar graieste!"
Diferenta dintre mine si dvs, este ca eu caut sincer crestinatatea, si cand ma uit la cel putin unii ortodocsi, imi fac parul maciuca si ma intorc la o ramura de protestanti (mai) linistiti! Nu ca protestantii sunt dintr-o zeama mai buna, dar ca mai multi dintre ei cauta onest pe Dumnezeu. Iar pozitia cuiva ce e "de pe tron" si da "sfaturi cu degetul" ii lipseste substanta! Dumneavastra sunteti exact exemplul (cum am citat anterior DragosP sau dl Urs) ce ma opreste sa caut argumente in lumea ortodoxa. Mi-as bate joc de Dumnezeu sa zic ca pot sa caut pe El unde acesti bieti oameni (ca si dvs) nu au pace.
Versetul zilei: Iov 22:21
Citat:
Imprietenește-te dar cu Dumnezeu și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.
|