Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana
Alin a intins "capcana" prin acel mecanism psihologic fin: cea mai buna cale de aparare e atacul! si daca n-as fi sesizat-o, topicul ar fi fost inchis din pricina loviturilor de ju jistu! (sunt oameni care prin intimidare - agresiune verbala sau priviri amenintatoare, ton rastit (in viata reala) cauta sa te determine sa fugi.. sa abandonezi) :)
iar singura evaluare ce mi-o pot face e ca in empatia ce-o am fata de semeni, mai cred cu naivitate ca s-ar putea aprecia putintel anumite atentionari! (stiu ca traim intr-o jungla, abia mai vezi un zambet, o privire senina, toti iti sunt ostili de cum intri pe usa) dar parintele meu imi spune intr-una: in fata fierului, tu fa-te foc! (poate de aici tangoul, mai stii!!) :D
|
Cate randuri, pentru a spune ..nimic.
Citat:
din nefericire, vad ca se fenteaza mereu discutia despre legatura dintre numerotarea omului prin cip, ca avand profund impact duhovnicesc!
|
Chiar tu esti persoana care face acest lucru.
Uita-te la cat ai scris mai sus, fara nici o legatura cu acest subiect.
Nici restul postarilor tale anterioare nu sunt mai breze.
Citat:
constat ca nu s-a sinchisit nimeni sa deschida linkul cu talcuirea despre fiara!! de unde rezulta ca adunarea asta de pe forum e mai mult o sezatoare de bunici care veniti cu fuiorul, care cu torsul sau cu impletitul ciorapilor de lana si pufaind din pipe!!
|
Tocmai, aia avand f. mult timp liber, probabil aia ar fi avut timp sa citeasca 44 pagini dintr-o carte cu titlu dubios a unui autor necunoscut.
Ortodox cica, dar citatele tale arata altceva.
Citat:
Ce legatura are operatia tehnica, formala, de atribuire a CIP-ului (in carte scrie CNP, ceea ce inseamna acelasi lucru, pentru ca cipul final ar contine exact CNP-ul propriu) cu religia sau sfera moral-spirituala? Numarul personal de identificare se da de catre sistemul computational si se utilizeaza in toate sferele de existenta pentru ca numele omului sa fie sters pe totdeauna din Cartea Vietii!!
|
Chiar cand credeam ca stiu totul despre jenantele argumente cu care cipistii isi justifica tranta cu propria imaginatie, mi-a fost dat sa aud ceva nou, care depaseste cu cateva ordine de magnitudine si cea mai teribila prostie din domeniu, auzita pana acum.
Si stiu si de ce, pentru ca este "documentatia" din urmatorul nivel de ridicol: lupta anti-CNP.
Doar ignoranti care cunosc si traiesc ortodoxia superficial pot crede asa ceva.
Asta inseamna sa nu ai habar care este adevaratul proces spiritual prin care numele omul ajunge cu adevarat sa fie sters din Cartea Vietii.
Asta inseamna ca cipiotii traiesc cu impresia ca toate virtutile morale ale vietii crestine se pot substitui cu una singura (inchipuita): aceea de a scapa de CNP.
Citat:
Or, pierderea definitiva a numelui din punct de vedere social, inseamna moarte civica si istorica, disparitie definitiva...
|
Da, mai discutam despre asta, cand oamenii or sa inceapa sa se strige: "Hei, ce mai faci 1745678903..?"
Adica tot cam atunci cand Internetul o sa renunte la DNS si oamenii o sa inceapa sa foloseasca exclusiv adrese de IP.
Si chiar IP v6.
Adica, pe intelesul tau, ai sa intri pe forum tastand:
http://2002:c258:9410::c258:9410/forum/, pe feisbuk,
http://2002:adfc:6e1b::adfc:6e1b, etc.
Ok, ai prins ideea?
Citat:
Numele numeric (CNP-ul) nu exprima doar ideea multimii depersonalizate, ci semnifica apartenenta, conectarea obiectului cu un numar la sistem, iar in cazul dat a OMULUI - identificat la sistemul fiarei! De aceea acordul nostru de azi cu primele elemente ale viitoarei dictaturi antihristice inseamna, conform Apocalipsei - Inchinare la Fiara, coparticipare la construirea imparatiei ei, atunci cand oamenii se vor preface intr-o biomasa depersonalizata, cibernetizata, in bioroboti cu microcipuri implantate, purtatori ai numelor numerice sub piele!!
|
Mda, pentru unii existenta diavolului ca atare a devenit probabil o idee prea ridicola, intr-o lume supertehnologica, fara o farama de tehnlogie care sa-l ajute sa-si duca la indeplinire dominatia mondiala, fara ca macar omul sa stie ca este pus in fata unei alegeri spirituale, diavolul este demodat.
Vechea poveste a "agionarii" prin sectarizare.
Citat:
S-a "obosit" careva sa deschida macar intr-o doara cartea aia?? Neeeeee... de ce sa ne doara capu'?!! mai bine sa ne "aranzeze" guvernu ca noua ne e lene si sa gandim!! dar intre timp plangem "of, ce viata grea, Doamne!!"
|
Multumesc pentru citat, daca e plin cu astfel de "teologhiseli", mai bine nu, ma multumesc cu ce stiu deja despre prostia care exista in lume, mai mult nu stiu daca poate duce.
Personal, consider ca daca cineva e de ajuns de naiv sa creada povestile astea, asta e din cauza ca are grave lacune teologice, intelectuale si probabil si spirituale, probabil isi merita soarta si nu merita contrazis.