![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
A fost deja "cipuit", deci nu se mai poate controla, face ce-i dicteaza "cipul" :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar tu, banuiesc ca vorbesti din perspectiva persoanei care ai dat cu capul de ambele praguri, nu? Ei, de ala de sus cred ca te-ai lovit cam tare, si desi inca nu constientizezi durerea, efectele sunt evidente.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Unde am spus așa ceva? Am spus foarte clar în mesajul adresat lui Mihailc că nu intră în discuție infailibilitatea părintelui. Cam greu să faci diferența. |
|
|||
|
|||
![]()
Stai liniștit, sectarismul ortodoxist este încă doar o agitație internă în plină expansiune sprijinită cu zel de către generatoare de opinie din mediul virtual, deși tentația stilistă a fost identificată deja ca o alternativă viabilă de către unii dintre adepții acestei tendințe. Legătura cu părintele Arsenie Boca este oarecum periferică și conjuncturală. De fapt sectarismul ortodox este o boală eclezilogică internă a Bisericii, o tumoare în Trupul lui Hristos care are pretenția că este parte integrantă a acestuia doar prin faptul că mimează convingător (pentru unii) funcționalitatea întregului. Cât este de gravă această maladie nu știm încă, dar nu trebuie să ne pierdem încrederea că Duhul Sfânt va suplini neputința sistemului imunitar natural în fața acestei provocări.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: Nu neg faptul că nu am dat motive de a fi considerat unul cu idei sectare, dar asta poate prin prisma acestui mediu virtual, sunt convins că putem foarte ușor interpreta greșit lucrurile. Last edited by ovidiu b.; 30.12.2012 at 23:52:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te confund, fii linistit; tu te confunzi destul de grav, deoarece te crezi insarcinat cu eliberarea de adeverinte de vrednicie. Nu ai facut decat sa demolezi renumele par. Arsenie Boca mai ales ca n-ai "contorizat" faptele lui; oare te pregatesti sa editezi cartea "Adevaratele aventuri ale prAB"? Cel mai simplu(in scop de marketing) ar fi sa incepi sa-ti creezi tie insuti un... renume; in acest caz ar fi cel mai indicat sa taci ca sa nu te urmareasca vorbele tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar singura evaluare ce mi-o pot face e ca in empatia ce-o am fata de semeni, mai cred cu naivitate ca s-ar putea aprecia putintel anumite atentionari! (stiu ca traim intr-o jungla, abia mai vezi un zambet, o privire senina, toti iti sunt ostili de cum intri pe usa) dar parintele meu imi spune intr-una: in fata fierului, tu fa-te foc! (poate de aici tangoul, mai stii!!) :D din nefericire, vad ca se fenteaza mereu discutia despre legatura dintre numerotarea omului prin cip, ca avand profund impact duhovnicesc! constat ca nu s-a sinchisit nimeni sa deschida linkul cu talcuirea despre fiara!! de unde rezulta ca adunarea asta de pe forum e mai mult o sezatoare de bunici care veniti cu fuiorul, care cu torsul sau cu impletitul ciorapilor de lana si pufaind din pipe!! si care deapana amintiri din copilarie... daca are totusi cineva curiozitatea sa deschida cartulia aceea postata in raspunsul-"tango" catre Alin, va observa ca la pagina 23, la Capitolul "Depersonalizarea" este mentionata intrebarea/beton aparuta de mii de ori in mintile "rationale": Ce legatura are operatia tehnica, formala, de atribuire a CIP-ului (in carte scrie CNP, ceea ce inseamna acelasi lucru, pentru ca cipul final ar contine exact CNP-ul propriu) cu religia sau sfera moral-spirituala? Numarul personal de identificare se da de catre sistemul computational si se utilizeaza in toate sferele de existenta pentru ca numele omului sa fie sters pe totdeauna din Cartea Vietii!! Numele presupune a avea o personalitate. Despre cuvant putem vorbi referindu-ne la orice obiect, numele este ultima expresie in cuvant a incepututul personal, asa cum numarul este inceputul impersonal. Iar din Sfanta Scriptura stim ca in viata vesnica vor intra cei ale caror NUME sunt scrise in Cartea Vietii!! Participarea la viata veacului viitor presupune comunicarea personala, ipostatica cu Dumnezeu, vederea fetei LUI!! Or, pierderea definitiva a numelui din punct de vedere social, inseamna moarte civica si istorica, disparitie definitiva... Numele numeric (CNP-ul) nu exprima doar ideea multimii depersonalizate, ci semnifica apartenenta, conectarea obiectului cu un numar la sistem, iar in cazul dat a OMULUI - identificat la sistemul fiarei! De aceea acordul nostru de azi cu primele elemente ale viitoarei dictaturi antihristice inseamna, conform Apocalipsei - Inchinare la Fiara, coparticipare la construirea imparatiei ei, atunci cand oamenii se vor preface intr-o biomasa depersonalizata, cibernetizata, in bioroboti cu microcipuri implantate, purtatori ai numelor numerice sub piele!! S-a "obosit" careva sa deschida macar intr-o doara cartea aia?? Neeeeee... de ce sa ne doara capu'?!! mai bine sa ne "aranzeze" guvernu ca noua ne e lene si sa gandim!! dar intre timp plangem "of, ce viata grea, Doamne!!" autoevaluare "la sange" zici??? nu fii haios! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar tehnic tot esti!! :D |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbesti cu o pretentie de infailibilitate copilareasca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|