Citat:
În prealabil postat de inamuresan19
Nu ii provoaca repulsie copii, insa vrea sa nu ii lipseasca nimic unui viitor copil al lui si sa fie fericit. Nu e vorba de copii, pe viitor ne-am gandit decat la casatorie si sa reusim sa avem casa noastra, sa muncim si dupa copii, sa aiba totul.
Eu nu am avut sansa sa plec la el, nu ma lasa parintii, nu am cum, el vine mereu aici.
|
Citat:
În prealabil postat de inamuresan19
Eu cred ca m-as descurca. Am trecut prin multe la viata mea si as fi pregatita oricand sa am un loc de munca, sa ma casatoresc. Am rabdarea necesara si sunt o idealista, imi place numai gandul sa muncesc si sa am satisfactia ca in cele din urma o sa reusesc tot ce mi-am propus. De aceste lucruri sunt pregatita.
|
La multi ani Ina! Ma bucura entuziasmul tau, forta cu care iti doresti sa te dedici planurilor tale. Nu spun ca tot ce iti doresti este imposibil, dar ai nevoie de o sansa, nu stiu cum sa o denumesc altfel. Dar ca sa fiu mai clara o sa dau un exemplu. Sunt multi oameni extrem de pregatiti, capabili, in tara noastra, dar nu toti reusesc sa fie remunerati pe masura. Acum iti spun parerea mea sincera. In tara asta muncesti o luna sa platesti chiria, intretinerea, lumina, etc. Daca nu ai un salariu foarte mare (lucru rar) nu poti sa ai propria casa, daca reusesti, platesti un salariu la banca. In concluzie, daca vei astepta in Romania sa te realizezi material si profesional iar apoi sa ai un copil, risti mult. Sper sa nu te descurajezi cand vei vede cat haos domneste in aceasta tara, din punctul meu de vedere o alternativa este sa stai o perioada intr-o tara in care sa castigati un salariu decent, daca vreti sa realizati ceva material.