Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Aș zice că pentru toate acestea, dar mai cu seamă pentru jertfa Sa mântuitoare.
|
Daca nu ar fi existat acele "porunci" minunate, acele taine impartasite ucenicilor precum:
Citat:
Invata-ti-va de la Mine ca sunt bland si smerit cu inima!
si
Prin asta sa cunoasca lumea ca sunteti ucenicii mei, ca aveti dragoste unii pentru altii.
|
eu personal nu as mai fi crezut in Evanghelii. De fapt nu m-ar fi interesat daca a existat sau nu unul Iisus, care s-a nascut din samanta lui David, nici daca a aschimbat apa in vin, nici daca a inviat.
Diferenta dintre Fiul lui Dumnezeu si toti ceilalti filosofi, este ca
numai Hristos a putut spune
faceti ce fac eu, fiti cum sunt eu, umblati cum umblu eu! Si pentru acest motiv caut sa ii urmez Lui.
Cat despre jerfa Sa, mie nu-mi apare nici un secret, nici un strop de ocultism, ci pur si simplu le-a aratat apostolilor ca se poate sa-ti iubesti vrajmasii, se poate sa-i ierti pe cei ce-ti fac rau, se poate sa fii in lume ca un miel in mijlocul lupilor. Dar mai presus de acestea, numai acceptand destinul Lui poti ucide fiara din tine care te indeamna sa musti din cel ce musca si sa zbieri la cel ce zbiara,...
p.s. Precum binele incepe si se sfarseste in Dumnezeu, la fel rautatea s-a nascut si va muri odata cu mine... as prefera sa moara inaintea mea!