View Single Post
Vechi 05.01.2013, 17:54:10
PAUL N PAUL N is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.01.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De cat timp?
Poate doar pe hartie.
Ii verifica cineva, in sensul de a verifica vanzarile de antibiotice si a le compara cu retetele din evidenta farmaciilor?

Eu am putut sa iau algocalmin fara reteta, care iarasi este un medicament restrictionat.

Studiile sunt una, as fi vrut ceva mai concret, o lista daca se poate cat mai exhaustiva, eventual insotita de remarci personale la modul "asta am incercat si eu si a mers.

Sigur ca se poate, dar nu exista f. mult interes.
Studiile care ar duce spre o recunaostere oficiala si legala sunt fff. costisitoare, si trebuie facute separat pentru fiecare boala in parte, fiecare avand protocolul sau si costuri la fel.

Nici o companie farmaceutica nu va investi bani in asa ceva dintr-un simplu motiv: nu pot sa panteteze aceasta solutie medicala, deci nu pot face profit.

viermi?cum zice autoarea topicului?

La ce editura o gasim?

Eu am pregatirea in cauza. :)

Inteleg motivele, ma gandeam ca totusi ai initiat postarea si dintr-o anumita generozitate dar se pare ca este limitata.

Oricum nu cred ca este nimic nou, o cautare pe google arata destule solutii in acest sens.

L.E.: Cred ca am gasit site -ul.
Preturile sunt mai mult decat ok, cel putin daca e sa le compari cu alte produse similare cum ar fi "First Defense" care sunt de cateva ori mai mari.

Etichetele mai lasa nitel de dorit, poate si ambalare (dpdv. al marketing -ului).

Intrebari:
1. Sunt practic solutii cu apa, au vreo proprietate fizica (aspect, gust) care sa indice faptul ca nu e doar apa acolo?

2. S-a incercat vreuntest in vitro pentru verificarea proprietatii bactericide? In genul celui care se face la antibiograma, fie si cu o cultura bacteriana oarecare.

1. Da, sigur, si eu am luat antibiotice fara reteta de la cate o farmacie de cartier, dar nu e un caz general.

2. Pai uite, un test facut de "mine", cu un argint coloidal de 1000ppm:
20 de indivizi, cu viroze respiratorii, mai multe tulpini (unii pana la lipsa gustului si mirosului, astea posibil ca erau chiar gripa, Dumnezeu stie). 25-50ml la fiecare, trecut in 24 de ore la toti, inclusiv gustul si mirosul au revenit. Desigur, poate exista o varianța, dar ca idee...

3. Poftim link si pentru antibacterian:

http://www.sciencedirect.com/science...43135408000961

The inhibitory effects of silver nanoparticles, silver ions, and silver chloride colloids on microbial growth
Okkyoung Choia, Kathy Kanjun Dengb, Nam-Jung Kimc, Louis Ross Jr.d, Rao Y. Surampallie, Zhiqiang Hua, ,

E chiar mai bine, e un studiu comparativ.
Desigur, am avut timp de cativa ani de cand lucram cu el, sa facem si noi probe, dar hai sa nu ne laudam pe noi, sa ii laudam pe altii, ca si noi de la altii am invatat.

4. Poate sa fie, poate sa nu fie. Da o cautare dupa ceva de genul ”culorile metalelor coloidale”, si vezi si tu ce gasesti mai pertinent. Gasesti. Deci da, se poate si vedea ca nu este numai apa chioara. Poate sa fie insa si relativ incolor (argintul, restul nu prea), desi in cantitate mare cel incolor se vede gri. Mare inseamna cativa litri macar, ca sa nu zic 100.
Deci da, fie gust, fie culoare. Avem un singur produs care aproape nu are culoare si gustul foarte slab, in rest dupa produs. La inceput utilizam flacoane incolore si se vedea mai bine de exemplu aurul asa, roze... De exemplu.

5. Da, generozitatea este limitata. Motivul principal a fost dorinta de a arata ca simpla credinta a cuiva ca le stie pe toate nu are legatura cu adevarul despre subiectul in cauza.

6. Nu ne-am hotarat la o editura. Posibil ca o sa o scoatem chiar noi, pentru a o face extrem de accesibila ca pret, probabil pana in 20 de lei. Se va ocupa si de alte minerale coloidale, nu doar de argint. De fapt e chiar gata. Insa nu vor fi prea multe lucruri noi fata de ce e pe site. O scoatem pentru ca e dificil de citit pe site pentru multe persoane, iar altele nici macar nu au acces. Am pus tot din carte pe site acum cateva luni.

7. Da, si la viermi, si marturisesc ca nu prea credeam ca o sa aiba efect. Acum, nu stiu daca la toti, dar la tenii parca a avut efect surprinzator, daca imi amintesc bine.

8. :)) Pozele nu sunt actualizate pe site, arata mult mai bine acum. Asta a si fost ideea, ca preturile sa fie decente, si sa avem si noi din ce trai, si sa fie si de folos la altii.

9. Pai daca ai pregatirea in cauza, sa stii ca o sa scoatem aparate cu care sa se poata face TOATE metelele sub forma coloidala, inclusiv platina, aurul, cromul, si cu care este recomandat sa lucreze doar persoane cu simt tehnic. Vom scoate si aparate cu care sa lucreze si persoane fara simt tehnic mai dezvoltat, dar ele nu vor putea face aur, platina, crom. Vor fi prezentate pe site, cel mai tarziu in primavara. Vor fi aaa... accesibile ca pret toate trei.

10. Da, asa e cu patentul. Insa nu e chiar asa de costisitor de facut ca medicament. Doar ca dureaza macar vreo 5 ani. Posibil sa scoatem unul din produse astfdel, vom vedea. Mai dificil e dupa aia, caci traim pe planeta ... asta. Pentru o firma de medicamente ar fi o joaca sa o faca. Sa stii ca exista o astfel de firma in Franta, care produce colozi de aur, cupru, etc, si care le au la vanzare si in farmacii. De vreo 10 ori mai scumpe ca ale noastre. Avizate ca modificatori de teren, adica dispozitive medicale, pentru cine stie cu ce se mananca. Firma de medicamente.
Reply With Quote