Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2013, 12:29:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PAUL N Vezi mesajul
Pai deja sunt restrictionate la reteta antibioticele. Dar reteta cu tratamentul de cateva luni ti-o da un... medic. A nu se intelege ca toti medicii sunt iresponsabili, desigur. Multi isi fac treaba cu responsabilitate, si nu fac astfel de tampenii. Problema e cu ceilalti. In fine...
De cat timp?
Poate doar pe hartie.
Ii verifica cineva, in sensul de a verifica vanzarile de antibiotice si a le compara cu retetele din evidenta farmaciilor?

Eu am putut sa iau algocalmin fara reteta, care iarasi este un medicament restrictionat.

Citat:
Pai legat de efectele antivirale am pus deja link-urile mai sus. E drept ca sunt in engleza dar...
Studiile sunt una, as fi vrut ceva mai concret, o lista daca se poate cat mai exhaustiva, eventual insotita de remarci personale la modul "asta am incercat si eu si a mers.

Citat:
Problema e ca nu toti virusii sunt la fel, si nu toti oamenii, dar efect are. Cum am mai spus, nu este studiat suficient, incat sa se poata spune: "la aia iei atata, si la ailalta atata". Nici nu cred ca se poate, in fine.
Sigur ca se poate, dar nu exista f. mult interes.
Studiile care ar duce spre o recunaostere oficiala si legala sunt fff. costisitoare, si trebuie facute separat pentru fiecare boala in parte, fiecare avand protocolul sau si costuri la fel.

Nici o companie farmaceutica nu va investi bani in asa ceva dintr-un simplu motiv: nu pot sa panteteze aceasta solutie medicala, deci nu pot face profit.

Citat:
Argintul, in primul rand antibacterian, antiviral, dar are si alte efecte.
viermi?cum zice autoarea topicului?

Citat:
O sa scoatem o carte in cateva luni, cu detalii destul de ample.
La ce editura o gasim?

Citat:
Cum se fac: sunt mai multe tipuri de procese, unele biochimice (cele mai putine), altele prin electroeroziune. Hai, nu te supara ca nu dau detalii, dar asa cum am spus deja, reprezint un producator. Postarea asta nu are motive comerciale, ci doar ca m-am "suparat" pe KRONOS, dar nu pot sa postez chiar asa oriunde detalii tehnologice. Oricum, marea majoritate nu vor putea fi indeplinite de catre cineva care incearca sa isi faca acasa, decat daca are indemanare tehnica semnificativ peste medie.
Eu am pregatirea in cauza. :)

Inteleg motivele, ma gandeam ca totusi ai initiat postarea si dintr-o anumita generozitate dar se pare ca este limitata.

Oricum nu cred ca este nimic nou, o cautare pe google arata destule solutii in acest sens.

L.E.: Cred ca am gasit site -ul.
Preturile sunt mai mult decat ok, cel putin daca e sa le compari cu alte produse similare cum ar fi "First Defense" care sunt de cateva ori mai mari.

Etichetele mai lasa nitel de dorit, poate si ambalare (dpdv. al marketing -ului).

Intrebari:
1. Sunt practic solutii cu apa, au vreo proprietate fizica (aspect, gust) care sa indice faptul ca nu e doar apa acolo?

2. S-a incercat vreuntest in vitro pentru verificarea proprietatii bactericide? In genul celui care se face la antibiograma, fie si cu o cultura bacteriana oarecare.

Last edited by AlinB; 05.01.2013 at 13:50:13.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce stiti despre?.. candles in the wind Generalitati 0 23.10.2011 18:03:34
Despre argintul viu!!! ionut_teologie Vrajitoria 38 16.06.2011 17:29:24
Stiti cumva...? Elena-Maria123 Muzica Bisericeasca 3 24.05.2008 21:33:56
Ce stiti despre... quasar Generalitati 2 27.01.2008 14:01:36