Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Nu folosește nimănui să tot arate paiul din ochiul celuilalt. Nici nouă, nici vouă.
|
Nu. Dar, vă rog să fiți foarte cinstit și obiectiv să vedeți de câte ori catolicii de pe forum au fost aceia care au început atacurile, și de câte ori s-au apărat, sau, mai bine zis, și-au apărat Biserica de atacuri.
Această ultimă "escaladare a conflictului" i se datorează în întregime numitului Daniel, care s-a apucat să deschidă, deși nu i-a cerut nimeni, a țâșpelea thread despre "ereziile romano catolice", și care, în furia lui, a culminat cu idei de genul "
anatema Theresei de Calcutta", "
biserica romano-catolică a luat-o dracu", "
mai bine musulman decât romano-catolic" și așa mai departe.
Vă spun sincer că pe forumurile catolice pe care mai scriu, asemenea atitudini, dacă se întâmplă să fie din partea catolicilor la adresa ortodocșilor, protestanților sau musulmanilor, sunt sancționate scurt și rapid.
Eu înțeleg faptul că adminul are puțin timp la dispoziție, dar poate am putea avea parte de unul sau doi moderatori. E o sugestie.
Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Dar de Constantin cel Mare ce ziceți? Este, sau nu, sfânt?
|
În Biserica Catolică, din câte știu, nu este canonizat. Deci, nu-l pot considera sfânt. Tot ce-i posibil să fie mântuit, dar asta nu e totuna cu sfânt.