Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Dovezile sînt oamenii care s-au tratat prin această metodă alternativă. Doctorii care i-au supravegheat pot depune mărturie.
Am găsit un sait competent care oferă detalii interesante despre pregătire, fazele postului, cînd să ne oprim, beneficii, cine poate posti și cine nu, cît se poate posti șamd:
http://www.allaboutfasting.com/benefit-of-fasting.html
Acum dacă tot ai spus-o, dă-ne detalii - tot fără să te lauzi. Mă interesează îndeosebi cît timp ai reușit să postești. Dacă nu poți, păstrează tăcerea... :)
|
m-am uitat, scrie ''benign tumors''. Deci tumori formate din celulele
tale care s-au divizat excesiv.
In primul rand, sunt inofensive(am un fost coleg care avea cateva f.mici in plamani).
In al doilea rand, sunt formate din celulele tale, deci organismul nu ar avea nici un motiv sa le distruga. Daca corpul tau incepe sa-si atace celulele, du-te la doctor. Nu e de bine.
In al treilea rand, cum? Cum distruge organismul uman aceste tumori benigne? Cum reuseste sa isi dea seama care sunt tumori, si care sunt bucati de tesuturi normale. Si daca "Doctorii care i-au supravegheat pot depune mărturie", vrem marturii.
Postul are beneficii, in modul sigur(apropo, o dieta hipocalorica iti poate creste chiar si durata vietii), dar nu despre asta e vorba.
Nota: am dat o cautare pe google. Se pare ca postitul in timpul chemoterapiei iti face celulele tale non-maligne mai puternice, deci nu este afectat corpul tau asa mult. Interesant. Dar n-are legatura cu ce ai zis tu.
Si uite nu vreau eu sa-ti spun ce si cum am postit...