![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In primul rand, sunt inofensive(am un fost coleg care avea cateva f.mici in plamani). In al doilea rand, sunt formate din celulele tale, deci organismul nu ar avea nici un motiv sa le distruga. Daca corpul tau incepe sa-si atace celulele, du-te la doctor. Nu e de bine. In al treilea rand, cum? Cum distruge organismul uman aceste tumori benigne? Cum reuseste sa isi dea seama care sunt tumori, si care sunt bucati de tesuturi normale. Si daca "Doctorii care i-au supravegheat pot depune mărturie", vrem marturii. Postul are beneficii, in modul sigur(apropo, o dieta hipocalorica iti poate creste chiar si durata vietii), dar nu despre asta e vorba. Nota: am dat o cautare pe google. Se pare ca postitul in timpul chemoterapiei iti face celulele tale non-maligne mai puternice, deci nu este afectat corpul tau asa mult. Interesant. Dar n-are legatura cu ce ai zis tu. Si uite nu vreau eu sa-ti spun ce si cum am postit...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Protestanti, Luther si ........invatatura lui | alecsandru | Biserici Protestante | 118 | 08.09.2015 18:50:21 |
Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 16:18:24 |
Mantuirea la protestanti! | Templier Knight | Secte si culte | 67 | 20.11.2011 21:13:03 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? | grecu | Biserica Romano-Catolica | 21 | 21.07.2009 04:02:01 |
|