View Single Post
Vechi 10.01.2013, 21:31:36
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu spune nicaieri, ca trebuie sa circulam fara permis valabil; s-a inteles gresit de catre unii acest lucru. Nu, ea spune sa se iasa afara, adica lumea sa isi spuna doleanta, iar guvernantii sa tina cont de dorinta poporului, care i-a ales prin vot.
Cred că ai ascultat altă înregistrare. Spune foarte clar, în fine, e clar că auzim doar ce vrem și ce ne interesează.

Citat:
Mie personal mi se pare un cuvant de bun simt din partea acestei doamne, care este si judecator. Darul ei de a vorbi in public se datoreaza profesiei ei, iar tonul cald, pe care il foloseste se datoreaza faptului ca este crestina.
M-am lămurit și cu tine. E clar că nu veți ajunge la un consens cu cealaltă tabară. Dacă am ajuns să credem în asemenea "aberații", eu unul am mari semne de îndrebare. Ne lăsăm impresionați de "tonul cald" al pesoanei și nu suntem atenți la ce vorbește și ce vrea să transmită.

Citat:
In general oamenilor le e frica sa iasa pe strada si sa demonstreze din proprie initiativa. Doamna Paduraru indeamna oamenii sa dea dovada de curaj, caci fara curajul acesta il vor pierde si pe Hristos.
Și dacă ieșim în stradă crezi că va schimba guvernul legile? Dacă ei sunt vânduți, îi mai putem noi convinge?

Last edited by ovidiu b.; 10.01.2013 at 21:52:34.
Reply With Quote