![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand nu vad de ce se mentioneaza ca vorbitoarea este judecator; ea nu vorbeste in calitate de judecator, ci in calitate de crestin si de mama, care peste ani va fi intrebata de fiica ei, de ce nu a luat atitudine in legatura cu aceste permise de conducere cu cip. Este un motiv intemeiat sa ia cuvantul si sa motiveze si pe altii pentru a iesi in strada si a demonstra pentru drepturile de cetatean; daca este democratie, sa se tina seama de doleantele poporului. Nu spune nicaieri, ca trebuie sa circulam fara permis valabil; s-a inteles gresit de catre unii acest lucru. Nu, ea spune sa se iasa afara, adica lumea sa isi spuna doleanta, iar guvernantii sa tina cont de dorinta poporului, care i-a ales prin vot. Mie personal mi se pare un cuvant de bun simt din partea acestei doamne, care este si judecator. Darul ei de a vorbi in public se datoreaza profesiei ei, iar tonul cald, pe care il foloseste se datoreaza faptului ca este crestina. In general oamenilor le e frica sa iasa pe strada si sa demonstreze din proprie initiativa. Doamna Paduraru indeamna oamenii sa dea dovada de curaj, caci fara curajul acesta il vor pierde si pe Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Și dacă ieșim în stradă crezi că va schimba guvernul legile? Dacă ei sunt vânduți, îi mai putem noi convinge? Last edited by ovidiu b.; 10.01.2013 at 21:52:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca stam pasivi in casa e mai eficient? S-a vazut asta iarna, ca nu e inutil ca oamenii sa iasa pe stradda si sa-si ceearra dreptul. In toata lumea e asa; de ce nu ar fi si in Romania. Sunt sigura ca da rezultat ca oamenii sa ceara ceea ce vor sau sa respinga ceea ce nu vor. Pasivitatea este accept tacit. Dar oare nu s-a schimbat Guvernul asta iarna?!? Ai uitat? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Pasivitatea vine din lipsa de credință, din lipsa rugăciunii, a postului și a vieții liturgice. Aici să ne întărim noi. Căci de aici vin și restul. Nu ai stat să te gândești că poate asta merităm: cipurile. La câte avorturi avem, nu ar trebui să ne facem prea multe socoteli. După cum spunea un părinte cel ce face fapta rea este deja însemnat pe frunte și mână. Citat:
Citat:
Așa, și? Cu ce mă încălzește că lupul și-a schimbat doar blana? Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 11:52:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,A întemeiat alte mănăstiri, între care una la Emaus, și a luat parte activă la lupta împotriva ereziei monofizite, ajungând să-i mobilizeze pe călugării săi într-o adevărată expediție pașnică, pentru a se opune înscăunării unui episcop eretic, trimis la Ierusalim de împăratul Anastasie.În trei rânduri, Sava a intervenit la împărații din Constantinopol în folosul binelui public și al intereselor Bisericii. Sub Anastasie I, zece mii de sihastri s-au ridicat la chemarea lui în ajutorul episcopilor persecutați; cu prilejul unei vizite a împăratului, a înscenat o adevărată reprezentație de mimi pentru a-i arăta prin evidența imaginilor coregrafice condițiile triste ale poporului apăsat de impozitele grele; la vârsta de nouăzeci de ani, a revenit la Constantinopol, a implorat și a obținut de la Iustinian iertare pentru samaritenii care se revoltaseră." Sursa: http://www.arcb.ro/index.php?option=...-ab&Itemid=197 Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 12:03:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 14:40:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Bun...dacă BO ar spune mâine să ieșim în stradă să protestăm, crezi că noi o să stăm cu mâinile în sân? Dar atâta timp când nu există un comunicat clar, de ce să de hazardăm? De ce punem cuvinte în gura duhovnicilor?
Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:48:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A demonstra pasnic nu e rau. In privinta carnetului de conducere, am spus clar ca nu sunt de acord sa se circule cu el daca nu e valid. Am spus sau nu?!? Atunci care e problema ta? Daca dna Paduraru a spus oamenilor sa circule cu un carnet, care nu mai e valid - regret, dar eu nu am auzit acest lucru - atunci a facut un indemn gresit si o stie si ea. Dar ceea ce am inteles eu, este ca a indemnat oamenii sa mearga la duhovnic si sa intrebe ce sa faca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca preferati alt ton, mai sunt si alti vorbitori pe aceasta tema. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, da, să-i dăm pace. Ce mai contează ce vorbește. Important este cum vorbește.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|