View Single Post
Vechi 14.01.2013, 05:05:11
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit Miha_Anca

Ma vad nevoita sa repet ca ma confundati cu alt user,care n-a stiut sa faca distinctia intre botez si mirungere.Eu nu am intrebat cand se pune pecetea Duhului Sfant, intrebarea mea era clara, daca ati fi citit-o cu atentie:

Citat:
Eu ma intreb daca cei care considera ca pasajul din Apocalipsa 13 se refera la cip implantabil atunci cred deasemenea ca unii vor avea cip-uri pe frunte inscriptionate cu numele Domnului?

Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor. (Apocalipsa 14:1)
Din moment ce semnul pe mana si pe frunte (Apocalipsa 13:16) este luat in sens propriu si identificat cu cip-uri implantabile pe mana si frunte, inseamna ca si versetul de mai sus (14:1), poate sa-i duca cu gandul la un cip inscriptionat cu numele Domnului implantat pe frunte, folosind aceeasi logica a interpretarii si nu la o pecete spirituala. Daca pecetea Duhului Sfant este vizibila prin roade (1 Cor.12:1-11, Galateni 5:22-23), ma intreb de ce unii considera ca pecetea fiarei nu este vizibila prin nerodire (prin gandurile si faptele rele) , ci trebuie sa fie vizibila si printr-un obiect fizic (cip-ul uman implantat). Aceasta viziune a nascut obsesia cip-ului, astfel incat unii resping din start tot ce contine un microcip, fara a judeca daca obiectul respectiv este folositor sau nu.

Acestea fiind spuse, va doresc succes in lupta anti-cip biometric si citandu-l pe Mihai, va doresc deasemenea o "hiperconcentrare eficientă pe propria mântuire!" si din cand in cand, sa va reamintiti citatul pe care vi l-ati pus la semnatura.

Last edited by ioanna; 14.01.2013 at 07:05:40.
Reply With Quote