![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma vad nevoita sa repet ca ma confundati cu alt user,care n-a stiut sa faca distinctia intre botez si mirungere.Eu nu am intrebat cand se pune pecetea Duhului Sfant, intrebarea mea era clara, daca ati fi citit-o cu atentie:
Citat:
Acestea fiind spuse, va doresc succes in lupta anti-cip biometric si citandu-l pe Mihai, va doresc deasemenea o "hiperconcentrare eficientă pe propria mântuire!" si din cand in cand, sa va reamintiti citatul pe care vi l-ati pus la semnatura. Last edited by ioanna; 14.01.2013 at 07:05:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Credinta tine foarte mult de locul/familia in care te nasti si suntem toti egali din cate stiu eu . Pur si simplu iti zicem aceste lucruri pentru ca ceea ce sustii tu nu are nicio logica si interpretarea biblica o faci de parca ai citi o carte pentru copii , cum a spus si ioana: "Din moment ce semnul pe mana si pe frunte (Apocalipsa 13:16) este luat in sens propriu si identificat cu cip-uri implantabile pe mana si frunte, inseamna ca si versetul de mai sus (14:1), poate sa-i duca cu gandul la un cip inscriptionat cu numele Domnului implantat pe frunte, folosind aceeasi logica a interpretarii si nu la o pecete spirituala. Daca pecetea Duhului Sfant este vizibila prin roade (1 Cor.12:1-11, Galateni 5:22-23), ma intreb de ce unii considera ca pecetea fiarei nu este vizibila prin nerodire (prin gandurile si faptele rele) , ci trebuie sa fie vizibila si printr-un obiect fizic (cip-ul uman implantat). Aceasta viziune a nascut obsesia cip-ului, astfel incat unii resping din start tot ce contine un microcip, fara a judeca daca obiectul respectiv este folositor sau nu. Acestea fiind spuse, va doresc succes in lupta anti-cip biometric si citandu-l pe Mihai, va doresc deasemenea o "hiperconcentrare eficientă pe propria mântuire!" si din cand in cand, sa va reamintiti citatul pe care vi l-ati pus la semnatura." Deci prin asta ce interpretam ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by antoniap; 14.01.2013 at 07:24:21. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AlinB;495566]Problema apare cand interpretezi sectar Apocalipsa, luand la propriu ceea ce ar putea fi la modul figurat.
Adica la mod practic s-ar putea sa fii pecetluit bine mersi si tu inca sa astepti sa-ti puna cineva stampila sau cip sau alte bazaconii pe mana si pe frunte. Nu, doar e interpretata aberant, de tine si alti cipofobi. Cativa - putini si manipulati si nu atat ei cat auditorul. Si mai multi arata ca nu sunt o problema duhovniceasca. O parte din logica in baza carora cipofobii argumenteaza astfel de directive, se poate aplica si la calculatoare, telefoane (incalcarea libertatii, monitorizare electronica, etc). [quote]De ce ni se spune sa evitam si documentele premergatoare? Pur si simplu, ca sa facem un exercitiu de vointa si sa nu cadem prea usor in capcanele Antihristului. Citat:
Si replica va fi : Nu vorbesc cu ortodocsi falsi sau ceva de genul ! (poate ma trezesc ca ma faceti proroc maine , poimaine) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Consideri ca daca esti ortodoxa esti superioara altor oameni care sunt de o religie diferita? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mekahekaleka;495590][quote=AlinB;495566]Problema apare cand interpretezi sectar Apocalipsa, luand la propriu ceea ce ar putea fi la modul figurat.
Adica la mod practic s-ar putea sa fii pecetluit bine mersi si tu inca sa astepti sa-ti puna cineva stampila sau cip sau alte bazaconii pe mana si pe frunte. Nu, doar e interpretata aberant, de tine si alti cipofobi. Cativa - putini si manipulati si nu atat ei cat auditorul. Si mai multi arata ca nu sunt o problema duhovniceasca. O parte din logica in baza carora cipofobii argumenteaza astfel de directive, se poate aplica si la calculatoare, telefoane (incalcarea libertatii, monitorizare electronica, etc). Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pur si simplu nediscutand aspecte dogmatice cu cei de alte confesiuni, respect o porunca bisericeasca. Imi cunosc limitele: Nu am eu taria de a-i converti.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=antoniap;495592][quote=mekahekaleka;495590]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ar fi mai ortodox sa punem talcuirea Apocalipsei facuta de Sf.Parinti si de duhovnicii imbunatatiti? Sf.Scriptura nu se talcuieste dupa mintea noastra, caci nu suntem sectari.
Legat de numar. Imi amintesc de martirii din inchisorile comuniste. Si ei devenise un numar, nu mai erau strigati si trecuti in documente cu numele de botez, erau un numar. Numarul:350 la interogari. Si au ajuns Sfinti multi dintre ei. Si ce a fost la Pitesti, cu controlul individului si "ghicirea" gandurilor, a fost facuta de oameni, nu de cipuri.(nimeni nu a iesit de la Pitesti fara ca mainile sale sa nu fie patate de sange). Ma intreb eu asa, nu este aceiasi chestie? Acestora li s-a inlocuit numele cu un numar, si totusi Dumnezeu i-a mantuit! Cum e treaba? Se poate face o paralele intre cele doua? Last edited by Laura19; 14.01.2013 at 08:22:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|