Subiect: Bolnava cancer!
View Single Post
Vechi 14.01.2013, 12:17:59
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul

Cand e vorba de metastaze, din tot ce am citit pana acum, au reusit doar acei oameni care, cu multa credinta in Dumnezeu s-au pus sub ascultarea unui duhovnic, au postit, au mers la Slujba Sfantului Maslu, si prin rugaciune au fost tot timpul in relatie cu Dumnezeu.
Un caz deja cunoscut: medicul Alexander Reinhardt care povesteste experienta sa in cartea: Reinhardt, Alexander, Povețele maicii Sofronia, Editura L.B.V. , București, 1998, ISBN 973-98135-1-8. http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/...a_de_la_Agapia

Si... poate trebuia sa incep cu cuvantul domnului profesor dr. Pavel Chirila:

<<Si am inceput sa cercetez bolnavii si din punct de vedere spiritual, sufletesc. Problema era insa cu cei necredinciosi, care nu erau deloc receptivi. Parintele Ilarion Argatu mi-a dat un sfat fundamental. Mi-a zis: "Convinge-i, chiar daca nu cred, sa citeasca doua, trei capitole din Noul Testament in fiecare zi, ca exercitiu intelectual". Ei bine, cine ajunge sa faca asta se converteste intotdeauna. Exista un har al Cartii. Biblia e ca o fiinta vie, un organism viu care lucreaza, care are putere asupra omului. Citind-o, ea te schimba, te marcheaza. In ortodoxie, veti vedea, nu prea exista convertiri bruste, peste noapte. Aproape intotdeauna ele vin lent. A fost si cazul meu, care, dupa indelungi discutii despre ortodoxie cu un coleg si prieten teolog, am inteles ca lucrurile nu pot fi justificate rational, oricat as incerca eu, pentru ca Dumnezeu este dincolo de ratiune. Intelectualii sunt foarte periculosi cand vine vorba de credinta, pentru ca au obisnuinta de a trece totul prin filtrul gandirii. Or, Dumnezeu e dincolo de gandire. Pentru mine, argumentul fundamental in favoarea ortodoxiei a fost o fraza gasita la teologul rus Paul Evdokimov, care spunea intr-o carte: "Sunt fericit ca ma rog asa cum se ruga Ioan Botezatorul acum 2000 de ani si ca Ioan Botezatorul se ruga cum ma rog eu acum!". Dar, ca sa revin la intrebare, visez ca spitalul nostru sa devina cu adevarat un spital crestin, iar actul medical sa fie un act eclezial.>>
http://www.formula-as.ro/2011/1000/a...t-in-aur-14571 (A trebuit sa citez sursa chiar daca eu nu mai cred in ziarul citat).

Totul fiind asa de complicat, trebuie sa ne facem ordine in viata si in fiinta noastra; sa ne rugam, sa fim sub ascultarea unui duhovnic si Dumnezeu ne ajuta sa alegem, sa stim ce cale sa urmam. Și, spunea Părintele Sofronie, CANCERUL E O BOALĂ CARE SE TEME DE RUGĂCIUNE.
Doamne ajuta-ne sa dam sfatul cel bun!
Doamne ajuta-ne sa nu smintim pe nimeni cu cuvantul nostru!
Doamne ajuta-ne sa ne iubim unii pe altii si sa te chemam in sufletul nostru prin Rugaciune!
Doamne Tu ne iubesti, ajuta-ne sa Te iubim si noi pe Tine!
Amin!
Eu cred ca totul este cat se poate de simplu ,depinde cum privim situatia.
In orice boala ,mai avansata sau mai putin avansata ,bolnavul trebuie sa ceara sfatul duhovnicului dupa ce s-a spalat de pacate.
De ce sa nu credeti in Formula As?
Acolo sunt o multime de retete naturiste are pot ajuta in lipsa medicamentelor
Ganditi-va ca vor veni timpuri cand nu vor mai fi medicamente
Iar carnea in cazul cancerului este contraindicata .Chiar si oamenii sanatosi pot suferi datorita toxinelor care se afla in carne din cauza suferintei animalui sacrificat
Eu personal ma simt mai bine cand tin post ,digestia este mai buna.
Postul este si un mijloc de purificare ,de curatire a organismului.
Reply With Quote