21.01.2013, 10:33:11
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Chestia asta, cu "incepand de la 30 de ani ne imbracam in hainele de inmormantare" eu nu am vazut-o decat la romance. Mi se pare teribil de trist. (...) Deja barbatii sunt discriminati, fiindca in magazinele de incaltaminte barbateasca nu gasesti decat culori de morti. Trei sferturi din pantofii barbatesti sunt negri, iar un sfert isi impart intre ei: griul, cacaniul si sobolaniul.
|
Generalizati si nu e cazul. La 15 ani poti purta o rochie plover peste colanti cu imprimeu floral si sa-ti prinzi parul in coada de cal cu un elastic, la 30 a-i arata ridicol (parerea mea). La aspectul acesta m-am referit, nu la tinuta terna. Faptul ca in magazine gasiti mai mult piese de incaltaminte si vestimentare in culori neutre, e pentru ca acestea se cauta, fiind mai usor de asortat si pentru ca oamenii nu-si permit financiar o garderoba extrem de bogata, preferand sa pluseze cromatic prin accesorii (cravate, esarfe, genti etc.) Daca nu-si permite sa-si cumpere zeci de paltoane, sa-si reinnoiasca anual garderoba, atunci evident ca alege unul intr-o culoare neutra, care sa-l poata purta si ca tinuta de zi si de seara.
Last edited by ioanna; 21.01.2013 at 10:43:01.
|