View Single Post
Vechi 21.01.2013, 14:25:59
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Leonte:in genealogia lui Hristos din Evanghelia dupa Matei figureaza si patru femei:Tamar,Rahab,Rut si Batseba.Tamar a fost considerata prostituata, Rahab era prostituata,Batseba comisese adulter iar Rut si Rahab nici macar nu erau evreice.Foarte probabil, in zilele noastre, aceaste urme aparent nedemne de un Mantuitor ar fi fost eliminate pentru cu cv lumesc cat mai respectabil.Cine a zis ceva de ,,nebunia propovaduirii crucii"stia el ce spunea dar ce poate nu a intuit apostolul,sau poate a sperat sa nu fie asa,este cum spiritul fariseic a supravietuit si el,grau si neghina,impreuna,pana la sfarsit.Tu de ce te tulburi,nu stiai asta? :)

Eu nu ma tulbur pentru fratii nostrii care tot dezbat de mai bine de 1.000 de ani chestiuni precum : femeia care plangea in casa fariseului, pe sub masa, era sau nu Maria Magdalena. Ceea ce ma tulbura este ca sunt incapabil sa exprim in cuvinte adevarul pe care il caut si pe care incerc sa il traiesc. Si sunt incapabil pentru ca sunt mandru si caut sa le dau peste nas celor ce nu li s-a dat inca sa guste din acelasi pahar din care mi s-a dat si mie. Daca i-as iubi, daca grija mea cea mai mare ar fi intunericul la care se expun, atunci poate ca si cuvintele mele ar avea mai multa greutate...

Chiar inainte sa intru pe forum si sa dau peste acest mesaj lamuritor al tau ma luptam cu mine insumi intrebandu-ma "pentru ce intru? ca sa mai dau peste nas cuiva? ca sa vad cat de istet am raspuns ultima data?"
Drept urmare al duelului aprig purtat cu mandria timp de 2-3 minute, iata-ma din nou aici !!!
Reply With Quote