Citat:
În prealabil postat de Decebal
Ridică anumite probleme etice?
|
Da, probleme de etica. Daca prin absurd se va ajunge la o asemenea propunere la noi in tara, cu microcip implantat in vederea monitorizarii, respingerea lui nu va fi fundamentata pe motive religioase de catre toata lumea, unii vor obiecta din alte considerente. De asta spuneam ca, chiar daca nu identifici cip-ul cu semnul antihristic din Apocalipsa 13, poti avea motive sa respingi human chip implant-ul.
N-am gasit unde ar fi spus Alin ca implanturile cu cip la om sunt perfectionarea sistemului de monitorizare si ca este de acord. Poate binevoiesti sa ne areti, daca tot te-ai lansat in afirmatii grele cu atata usurinta, ceea ce da de gandit. Sper ca tu nu confuzi cip-urile implantate la oameni (altele decat dispozitivele medicale) cu cip-urile incorporate in anumite acte sau etichete.
Si ca sa elucidam misterul, il intreb eu: AlinB, esti de acord cu un microcip implantat sub piele pentru identificarea si monitorizarea permanenta a populatiei? Nu-mi dau seama de unde a putut Decebal ajunge la concluzia ca ai fi :)