View Single Post
Vechi 30.01.2013, 03:49:02
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Maine, 29 ianuarie, ora 18, Dl. Andrei Plesu va sustine la Cluj conferinta “Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste”, in sala Auditorium Maximum a Universitatii Babes Bolyai (Casa universitarilor).

Acum sa nu va suparat pe mine, iubitilor... Insist si va rog cu umilinta, nu va supartai, fratii si surorile mele...
Totusi, priviti si voi: poza (dlui. Plesu, desigur, ca doar nu a Domnului...), caracterele-boldul-culorile, paginarea si alte chestii ale tehnoredactarii....
Daca nu as sti deloc cine e Iisus (nu neaparat ca as si cunoaste) si cine e Plesu, privind afisul asta impecabil marca "Humanitas sau orice alta gasca de baieti priceputi si avuti la pampoane pe hartie creatata si policromie", as jura ca e vorba despre Andrei P., nu despre Hristos.

Poate sa zica Domnul Ica de mii si mii de ori ca dl. Plesu e imbisericit: eu, nesocotitul si nimicnicul am rezervele mele. Boala mea, sa fiu iertat de multa-mi nebunie si prostie. Sunt satul de actorii si de intelectualii jucareti in maidanul dimprejurul Bisericii.

Last edited by cezar_ioan; 30.01.2013 at 03:52:35.
Reply With Quote