![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, priviti si voi: poza (dlui. Plesu, desigur, ca doar nu a Domnului...), caracterele-boldul-culorile, paginarea si alte chestii ale tehnoredactarii.... Daca nu as sti deloc cine e Iisus (nu neaparat ca as si cunoaste) si cine e Plesu, privind afisul asta impecabil marca "Humanitas sau orice alta gasca de baieti priceputi si avuti la pampoane pe hartie creatata si policromie", as jura ca e vorba despre Andrei P., nu despre Hristos. Poate sa zica Domnul Ica de mii si mii de ori ca dl. Plesu e imbisericit: eu, nesocotitul si nimicnicul am rezervele mele. Boala mea, sa fiu iertat de multa-mi nebunie si prostie. Sunt satul de actorii si de intelectualii jucareti in maidanul dimprejurul Bisericii. Last edited by cezar_ioan; 30.01.2013 at 03:52:35. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu fi rău frate: n-auzi c-a mai rămas Patapievichi? Și, cu voia Dumneavoastră: Liiceanu.
|
|||
|
|||
![]()
Oricum ar fi, și oricâte li s-ar putea reproșa pe drept, îi prefer pe acești intelectuali altora. Mi se pare mie că ei aduc rod bun. Poate mă înșel, poate mi se vor deschide ochii și voi vedea altfel.
Din păcate, ei nu sunt contestați doar de cei îmbisericiți, ci și de tinerii intelectuali atei. Observația ta, Cezar, privitoare la afiș, îmi pare corectă, deși nu m-am gândit la asta până acum. Însă poate ar fi mai bine să nu comentăm atât persoana lui Pleșu, cât ce spune el, și să vedem dacă spune bine sau spune rău. Last edited by N.Priceputu; 30.01.2013 at 08:37:27. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i | annajanette | Generalitati | 234 | 12.08.2017 16:49:47 |
Iisus si femeile | tara tara vrem ostas | Generalitati | 67 | 12.08.2011 20:31:41 |
Rugaciunea lui Iisus | MadalinS | Rugaciuni | 8 | 10.04.2011 19:11:36 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|