03.02.2013, 22:40:21

| 

| 

Senior Member 

| 
			  | 

Data înregistrării: 16.12.2006 
					Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU 

Religia: Ortodox 

| 

| 

Fapta  minunata  a  lui Avva  Iiulian  Stalpnicul

Avva  Chiril,  ucenicul   mai sus  pomenitului  avva  Iulian  Stalpnicul,  ne  povestea  urmatoarele:   Auzind  de  viata si  de  faptele minunate  ale  lui  avva  Iulian,   m-am  dus   impreuna  cu tatal  meu  si  cu  fratele meu  la  el.  Eu,  povesteste  avva   Chiril,   zaceam de  o  boala  de nevindecat.  Nici  un  doctor  n-a  putut  sa   ma  tamaduiasca.  Cand  m-am  dus  la avva  Iulian, batranul  m-a  vindecat   indata  prin  rugaciunile  lui.  Am  ramas  asadar  toti  trei  pe  langa  el   si  am  renuntat la  lume. Batranul  l-a  randuit pe  tatal  meu  mai  mare   peste  grau.  Intr-o  zi  tata  s-a  dus  la  avva Iulian  si  i-a spus: 
       - N-avem grau! 
       - Mergi,  frate, i-a  raspuns   batranul,  aduna  graul  pe  care-l  gasesti  si macina-l!  pentru  maine  se   va  ingriji  Dumnezeu  de  noi. 
       Tatal meu,  suparat  din   pricina acestor  cuvinte,  caci  stia  ca  numai  lasase  nimic  in hambar,   s-a  dus  la  chilia  lui. Dar  pentru  ca  fratii  n-aveau  ce sa manance,   batranul  l-a  chemat  pana  la el.  Abia  a sosit  si  i-a  spus: 
       -Frate  Conon,  du-te  si  fa  de  mancare fratilor  cu  graul  pe  care-l vei gasi! 
       Tatal  meu  maniat  oarecum,  a  luat  cheile  hambarului  cu  gandul  sa-i  aduca  tarana. Dar  cand  a   descuiat  hambarul  si  a  voit  sa deschida  usile,  n-a  putut  caci era  tot   hambarul  plin  de grau.  Cand  a vazut  aceasta,  a cerut  iertare   batranului,  slavind  pe  Dumenzeu. 

|