View Single Post
Vechi 04.02.2013, 14:08:06
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
stiu f bine care sunt sentimentele care te incearca atunci cand aperi cu atata patima (caci din pacate este o patima) consumul de carne, oua si lacatate.
Draga Maria, esti sigura ca stii? Cum de stii? De unde stii? Care patima? Unde o vezi in textul meu? Ai cumva referinte, date personale, ceva stiri despre ce, cum, cat maninc eu? Ti-am spus eu ca sunt impatimit dupa carne, lapte si oua? Unde asta? Cand? De unde stii?
Postesti tu cu mine si cu nevasta-mea ca sa imi atribui astfel de vorbe pe care nu le-am spus?

Ca sa nu mai fie loc de interpretari, textul meu este un protest impotriva snobilor si snobinetelor care scriu porcarii pe teme culinare, impotriva falsilor postitori si a falsilor crestini care isi inchipuie ca ne aflam in Biserica, noi, romanii, ca sa tinem discursuri despre caju, migdale si alte curvesti indulciri.

Fii te rog mai atenta cand imi atribui insusiri care nu am aratat ca imi apartin. Asta daca vrei, mai intai, sa fii un om cu bun simt.
Cat despre vietuirea crestina, se pare ca nu esti dispusa sa discutam deocamdata. Nu de alta, dar ai treaba cu aparatul ala nou care iti scoate lapte din caju si migdale.
Vezi sa nu ramai cu laptele si aparatu, ca singura avutie pe care a dobandit-o sufletul tau pe lumea asta!
Valabil pentru toti amatorii de exhibitii culinare care au uitat carui popor apartin, caror obiceiuri, carei Biserici.

Last edited by cezar_ioan; 04.02.2013 at 14:10:56.
Reply With Quote