View Single Post
Vechi 05.02.2013, 14:56:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
He he… ce vorbe mari! Când preoții strigă din rărunchi in biserici să nu venim la slujbe doar ca act de prezență, ca noi suntem hristofori și trebe să ne purtăm ca atare, viața și comportamentul, faptele să vorbească în locul nostru și nu noi!! Da cine crezi că-și mai bate capu cu “nimicurile” astea….
Așa este, mai important este să vedem doar răul (cipuri peste tot, oameni necredincioși)? Binele, ce-o mai fi și ăsta? Nu?

Citat:
Părintele meu ne reproșează că nu-L cunoaștem pe Hristos, că habar avem Cine este și ce vrea de la noi!! Că ne complacem in statutul de creștini-ortodocși și asta e de-ajuns pentru a ne justifica nepăsarea, stând cuminți fiecare în bârlogul nostru, că nu ne cunoaștem credința si are dreptate!
Și atunci cum pleci la luptă, așa de una singură? Și cu cine te lupți? Cu frica din tine?

Citat:
Dă un ocol pe forumul ăsta și uită-te pe topicul „ereziile romano-catolice” și mergi în linie dreaptă spre săptămâna de „rugăciune comună”, și-ai să-ți dai seama că adevăratul focar, acel grav Țara Arde reprezintă dihania ecumenismului.
Crezi că se va înduhovnici cineva activând pe forumul ăsta? Sau crezi că pe aici sunt numai sfinți?

Citat:
Uită-te ce bine a surprins-o Dragoș pe „dilaila” în rânduielile credinței catolice și-ai să înțelegi că una e să fii prieten cu un catolic sau din oricare altă confesiune și alta... să te rogi împreună cu el! Or, câtă vreme nu cântăm toți într-un glas: Am văzut lumina cea adevărată, am primit Duhul cel ceresc, am aflat credința cea adevărată Nedespărțitei Sfintei Treimi închinându-ne, că Aceasta ne-a mântuit pre noi!!! Nu poate exista rugăciune comună! Rugăciune unii pentru alții, pentru binele tuturor, pentru pace, da, dar împreună cu dilaila never ever!!
Având-o deja pe „dilaila” in viata lui, acela care nu-și cunoaște credința e ușor de pregătit (manevrat/ manipulat) din punct de vedere psihic pentru acest nou babilon al evoluției științei, iar ”legătura” tehnologiei cu scop de „ajutor” gen reclamă pentru o viață mai „ușoară” cu duhovnicia, e tocmai iluzia ca ti se lasa mai mult timp pentru ea (pentru viata duhovniceasca), doar stii refrenu' - noi lucram, tu bucura-te de viata - de care viata vrei, dar vezi ca de fapt, e doar chipul imparatiei răului care crește încet dar sigur și de mult timp, insa face asta cu contribuția noastra, a celor care desi vedem, ne întoarcem privirea.
Aici e adevăratul duh sectar!! Și Cristi l-a sesizat foarte bine, iar Cezar l-a argumentat și mai bine!! Și eu consider la fel, cine dintre ortodocși este ecumenist să ia aminte că este într-un mare pericol, mai mare decât acceptarea actelor electronice, de fapt…. acea acceptare e doar consecința…. alegerii! Iar alegerile ne definesc!

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1023
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1025

citește cu atenție ce scrie în postările aceastea, vezi si postarile celor care nu considera nimic rau cu biometria in viata omului și să ne ferească Dumnezeu de ecumenism!! Am spus și o repet: cine este de accord cu idea “rugăciunii în comun”, va fi și cu cipul și cu tot ce se va propune din partea Cezarului…
Ca deobicei răspunzi mai mult pe lângă subiect, de fapt m-am obișnuit cu răspunsurile tale evazive. Poate pe viitor încerci să răspunzi concret discuților în care te atrenezi, fără să mai bați câmpii.

Revin cu întebările cărora nu mi-ai răspuns: Vouă celor care tot vă complaceți în ”lupta” asta anti-cip, duhovnicii voștri ce vă spun? Să propagați isteria sau să luați aminte la ce ne învață Biserica?

ps: postările alea două se pare că sunt prea greu de înțeles, mai citește-le o dată cu multă atenție și încearcă să nu-ți distribui atenția numai pe ceea ce vrei tu să auzi și să vezi.

Last edited by ovidiu b.; 05.02.2013 at 23:02:01.