Sfatul Iscariotului și al lui Arie. Sfatul meu venit din iad căci noi am pățit-o.
Dragă Petre, mie nu-mi ești drag ci cred că doar Domnului. Te văd cum vrei să te opui sinuciderii și pentru asta ceri semne și minuni ca să crezi... păi tu nu-ți dai seama că vrei ceea ce vor fariseii și saducehii? Nu-ți dai seama că te-ai lăsat păcălit de satana și ai mers peste tot ca să scapi mai ușor și prin asta ai trădat mereu pe Dumnezeu și tu știi asta și acum te doare și-ți vine să te judeci și să te răzbuni pe aproape și cum ești singur atunci te răzbuni pe tine, adică defapt pe Dumnezeu că cică te-a lăsat să... înnebunești și te superi până la extrem... extrema dreaptă.
Dragul meu, nu vreau să te mustru, să te condamn, nu vreau nimic de la tine, însă nu pot să stau indiferent văzând cum tu nu ai priceput că sinuciderea este calea cea bună, dar tu vrei să te sinucizi ca Iuda sau Arie sau ca fiul risipitor ajuns fiu al pirzării în loc să cauți buna murire, adică să fii un călugăr adevărat oriunde ai fi și oriunde te-ai afla, sau dacă vrei o viață în doi atunci caută-ți o femeie... și continuă fecioria adică fidelitatea în doi formând un singur trup neadulterin.
Deci Calea spre mântuire este chiar sinuciderea adică BUNA MURIRE, deci nu fugi de ea ci sinucide-te! Dar fă în așa fel încât să te mântuiești adică lasă-te în mâna lui Dumnezeu, spune mereu: Nu după cum vreau eu Părinte ci facă-se după cum Tu voiești, așa să se facă cu Mine... înțelegi?
Adică defapt călugăria la mănăstire sau oriunde altundeva, în viața de zi cu zi este defapt buna murire de sine ca să aibă loc Dumnezeu în viața ta... și asta se poate doar dacă-l asculți pe ȘEFUL: HRISTOS!
Dacă tu vrei să alegi orice sinucidere așa cum ai ales orice vindecare și de la oricine asta denotă necredință, desfrânare, și multă naivitate și credulitate... nepricepând că mamona și tatulio îi stăpânește pe toți puii de năpârcă îmbrăcați în haină de oaie, de medic sau de biserică.
Tu practic vrei exact ca fiul risipitor: Să pot eu... și nu vezi că prin dorința ta nebună, dorința duhului minciunii măririi de sine care ne păcălește pe toți, tu defapt te dezbini de Dumnezeu... și-ți plângi de milă în loc să te lepezi de tine, adică să lepezi pe puiul de năpârcă și VIPeră pe care l-ai adoptat și să-ți fie mai degrabă milă de Hristos.
Leapădă deci minteresurile gLumii, și pe puiul de drac pe care l-ai adoptat că-ți face pe plac și du-ți bucuria călugăriei, nu prin mănăstiri ci ia-o cu tine peste tot și dacă ți se va da ție o femeie, atunci bucurați-vă împreună de fidelitate... și credință... dar nu așa cum ești tu obijnuit, sau eu, să văd în toate minciunile și trădările o clae de mântuire și vindecare căci una este Calea, Adevărul și Viața: 'Eu sunt'... adică nu eu ci Duhul Sfânt care te va povățui și călăuzi în tot Adevărul.
Deci sinucide-te și te leapădă de tine însuți prin liniștirea în mila de Dumnezeu!
Multă iubire curată și nevicleană și veselie îți doresc... fiindcă întristarea ta vine din frustrare... tot așa cum sunt eu frustrat că chelesc exact ca un pui de năpârcă sau VIPeră care fuge și se ascunde ca să scape de răul care vine...
'Nimeni nu te scapă, doar Eu te scap!..' așa că nu te mai lăsa păcălit învinovățind pe Dumnezeu după ce te-ai rușinat de El nădăjduind în tine sau în vrăjitori sau vindecători de tot soiul...
Tu nu ai nimic decât ești păcălit prea ușor de satana ca să te tooot gândești la cai verzi pe la servici.
Foarte bine dacă ești nebun, Dumnezeu iartă și te vindecă de toate mândriile și răutățile... și nu cere nimic în schimb... decât se bucură că-i ești prieten.
Deci te rog să ai încredere că Dumnezeu iartă și nu o dată ci de mii și mii de ori... El iartă mereu... fiule risipitor.
Last edited by vsovivivi; 07.02.2013 at 10:24:52.
|