Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2013, 10:16:14
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit Sfatul Iscariotului și al lui Arie. Sfatul meu venit din iad căci noi am pățit-o.

Dragă Petre, mie nu-mi ești drag ci cred că doar Domnului. Te văd cum vrei să te opui sinuciderii și pentru asta ceri semne și minuni ca să crezi... păi tu nu-ți dai seama că vrei ceea ce vor fariseii și saducehii? Nu-ți dai seama că te-ai lăsat păcălit de satana și ai mers peste tot ca să scapi mai ușor și prin asta ai trădat mereu pe Dumnezeu și tu știi asta și acum te doare și-ți vine să te judeci și să te răzbuni pe aproape și cum ești singur atunci te răzbuni pe tine, adică defapt pe Dumnezeu că cică te-a lăsat să... înnebunești și te superi până la extrem... extrema dreaptă.

Dragul meu, nu vreau să te mustru, să te condamn, nu vreau nimic de la tine, însă nu pot să stau indiferent văzând cum tu nu ai priceput că sinuciderea este calea cea bună, dar tu vrei să te sinucizi ca Iuda sau Arie sau ca fiul risipitor ajuns fiu al pirzării în loc să cauți buna murire, adică să fii un călugăr adevărat oriunde ai fi și oriunde te-ai afla, sau dacă vrei o viață în doi atunci caută-ți o femeie... și continuă fecioria adică fidelitatea în doi formând un singur trup neadulterin.

Deci Calea spre mântuire este chiar sinuciderea adică BUNA MURIRE, deci nu fugi de ea ci sinucide-te! Dar fă în așa fel încât să te mântuiești adică lasă-te în mâna lui Dumnezeu, spune mereu: Nu după cum vreau eu Părinte ci facă-se după cum Tu voiești, așa să se facă cu Mine... înțelegi?

Adică defapt călugăria la mănăstire sau oriunde altundeva, în viața de zi cu zi este defapt buna murire de sine ca să aibă loc Dumnezeu în viața ta... și asta se poate doar dacă-l asculți pe ȘEFUL: HRISTOS!

Dacă tu vrei să alegi orice sinucidere așa cum ai ales orice vindecare și de la oricine asta denotă necredință, desfrânare, și multă naivitate și credulitate... nepricepând că mamona și tatulio îi stăpânește pe toți puii de năpârcă îmbrăcați în haină de oaie, de medic sau de biserică.

Tu practic vrei exact ca fiul risipitor: Să pot eu... și nu vezi că prin dorința ta nebună, dorința duhului minciunii măririi de sine care ne păcălește pe toți, tu defapt te dezbini de Dumnezeu... și-ți plângi de milă în loc să te lepezi de tine, adică să lepezi pe puiul de năpârcă și VIPeră pe care l-ai adoptat și să-ți fie mai degrabă milă de Hristos.

Leapădă deci minteresurile gLumii, și pe puiul de drac pe care l-ai adoptat că-ți face pe plac și du-ți bucuria călugăriei, nu prin mănăstiri ci ia-o cu tine peste tot și dacă ți se va da ție o femeie, atunci bucurați-vă împreună de fidelitate... și credință... dar nu așa cum ești tu obijnuit, sau eu, să văd în toate minciunile și trădările o clae de mântuire și vindecare căci una este Calea, Adevărul și Viața: 'Eu sunt'... adică nu eu ci Duhul Sfânt care te va povățui și călăuzi în tot Adevărul.

Deci sinucide-te și te leapădă de tine însuți prin liniștirea în mila de Dumnezeu!

Multă iubire curată și nevicleană și veselie îți doresc... fiindcă întristarea ta vine din frustrare... tot așa cum sunt eu frustrat că chelesc exact ca un pui de năpârcă sau VIPeră care fuge și se ascunde ca să scape de răul care vine...

'Nimeni nu te scapă, doar Eu te scap!..' așa că nu te mai lăsa păcălit învinovățind pe Dumnezeu după ce te-ai rușinat de El nădăjduind în tine sau în vrăjitori sau vindecători de tot soiul...

Tu nu ai nimic decât ești păcălit prea ușor de satana ca să te tooot gândești la cai verzi pe la servici.

Foarte bine dacă ești nebun, Dumnezeu iartă și te vindecă de toate mândriile și răutățile... și nu cere nimic în schimb... decât se bucură că-i ești prieten.

Deci te rog să ai încredere că Dumnezeu iartă și nu o dată ci de mii și mii de ori... El iartă mereu... fiule risipitor.

Last edited by vsovivivi; 07.02.2013 at 10:24:52.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2013, 10:37:51
AGabriela AGabriela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.12.2011
Locație: Ploiesti/Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Dragă Petre, mie nu-mi ești drag ci cred că doar Domnului. Te văd cum vrei să te opui sinuciderii și pentru asta ceri semne și minuni ca să crezi... păi tu nu-ți dai seama că vrei ceea ce vor fariseii și saducehii? Nu-ți dai seama că te-ai lăsat păcălit de satana și ai mers peste tot ca să scapi mai ușor și prin asta ai trădat mereu pe Dumnezeu și tu știi asta și acum te doare și-ți vine să te judeci și să te răzbuni pe aproape și cum ești singur atunci te răzbuni pe tine, adică defapt pe Dumnezeu că cică te-a lăsat să... înnebunești și te superi până la extrem... extrema dreaptă.

Dragul meu, nu vreau să te mustru, să te condamn, nu vreau nimic de la tine, însă nu pot să stau indiferent văzând cum tu nu ai priceput că sinuciderea este calea cea bună, dar tu vrei să te sinucizi ca Iuda sau Arie sau ca fiul risipitor ajuns fiu al pirzării în loc să cauți buna murire, adică să fii un călugăr adevărat oriunde ai fi și oriunde te-ai afla, sau dacă vrei o viață în doi atunci caută-ți o femeie... și continuă fecioria adică fidelitatea în doi formând un singur trup neadulterin.

Deci Calea spre mântuire este chiar sinuciderea adică BUNA MURIRE, deci nu fugi de ea ci sinucide-te! Dar fă în așa fel încât să te mântuiești adică lasă-te în mâna lui Dumnezeu, spune mereu: Nu după cum vreau eu Părinte ci facă-se după cum Tu voiești, așa să se facă cu Mine... înțelegi?

Adică defapt călugăria la mănăstire sau oriunde altundeva, în viața de zi cu zi este defapt buna murire de sine ca să aibă loc Dumnezeu în viața ta... și asta se poate doar dacă-l asculți pe ȘEFUL: HRISTOS!

Dacă tu vrei să alegi orice sinucidere așa cum ai ales orice vindecare și de la oricine asta denotă necredință, desfrânare, și multă naivitate și credulitate... nepricepând că mamona și tatulio îi stăpânește pe toți puii de năpârcă îmbrăcați în haină de oaie, de medic sau de biserică.

Tu practic vrei exact ca fiul risipitor: Să pot eu... și nu vezi că prin dorința ta nebună, dorința duhului minciunii măririi de sine care ne păcălește pe toți, tu defapt te dezbini de Dumnezeu... și-ți plângi de milă în loc să te lepezi de tine, adică să lepezi pe puiul de năpârcă și VIPeră pe care l-ai adoptat și să-ți fie mai degrabă milă de Hristos.

Leapădă deci minteresurile gLumii, și pe puiul de drac pe care l-ai adoptat că-ți face pe plac și du-ți bucuria călugăriei, nu prin mănăstiri ci ia-o cu tine peste tot și dacă ți se va da ție o femeie, atunci bucurați-vă împreună de fidelitate... și credință... dar nu așa cum ești tu obijnuit, sau eu, să văd în toate minciunile și trădările o clae de mântuire și vindecare căci una este Calea, Adevărul și Viața: 'Eu sunt'... adică nu eu ci Duhul Sfânt care te va povățui și călăuzi în tot Adevărul.

Deci sinucide-te și te leapădă de tine însuți prin liniștirea în mila de Dumnezeu!

Multă iubire curată și nevicleană și veselie îți doresc... fiindcă întristarea ta vine din frustrare... tot așa cum sunt eu frustrat că chelesc exact ca un pui de năpârcă sau VIPeră care fuge și se ascunde ca să scape de răul care vine...

'Nimeni nu te scapă, doar Eu te scap!..' așa că nu te mai lăsa păcălit învinovățind pe Dumnezeu după ce te-ai rușinat de El nădăjduind în tine sau în vrăjitori sau vindecători de tot soiul...

Tu nu ai nimic decât ești păcălit prea ușor de satana ca să te tooot gândești la cai verzi pe la servici.

Foarte bine dacă ești nebun, Dumnezeu iartă și te vindecă de toate mândriile și răutățile... și nu cere nimic în schimb... decât se bucură că-i ești prieten.

Deci te rog să ai încredere că Dumnezeu iartă și nu o dată ci de mii și mii de ori... El iartă mereu... fiule risipitor.
Sa va fereasca Dumnezeu sa treceti prin momentele de deznadejde prin care trece fratele Petre. Daca tot veniti cu o astfel de mustrare, luati aminte si la ce spune Sf Apostol Pavel:"dojeniti pe cei fara de randuaila, îmbărbătați pe cei slabi la suflet" (Tesaloniceni I, 5:14), iar fratele care scrie aici, dupa umila mea parere nu este fara de randuiala, ci doar slab la suflet. Asa ca va rog sa aveti grija pe cine si cand mustrati. Spor in cele bune
Reply With Quote
Vechi 07.02.2013, 12:22:27
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
Sa va fereasca Dumnezeu sa treceti prin momentele de deznadejde prin care trece fratele Petre. Daca tot veniti cu o astfel de mustrare, luati aminte si la ce spune Sf Apostol Pavel:"dojeniti pe cei fara de randuaila, îmbărbătați pe cei slabi la suflet" (Tesaloniceni I, 5:14), iar fratele care scrie aici, dupa umila mea parere nu este fara de randuiala, ci doar slab la suflet. Asa ca va rog sa aveti grija pe cine si cand mustrati. Spor in cele bune
Draga mea, dezndejdea este tocmai nădăjduirea în dezbinare vicleană... dar nu vrea omul să se dezbine el de nărav ci musai vrea numa' ca să se răzbune... pe iubire.

Deci draga mea, eu nu numai că nu l-am mustrat deloc dar nu i-am mustrat nici rânduiala lui și nici că e slab sau puțin la suflet ci am încercat să-i scot stâlpul de telgraf telefon radio din ochi... dar n-am reușit din pricina stâlpului din ochiul meu, stâlpul caznelor.

Tu cred că te sperii de mustrare și de aia ai făcut depresie și groază când ai citit câteva cuvinte din ceea ce am postat pentru Petre și asta pentru că tu nu știi că mustrarea este pentru copiii care vor să se facă copii căci fără de ea ei nu mai pot ajunge fii... ai Domnului se vor chema... așa că draga mea: cine nu iubește mustrarea, cine nu vrea să se sinucidă cu adevărat ci vrea să fie liber și să fie mare... pervers lasciv... ăla se duce în gLume ca orice fiu rătăcitor... care vrea să ia de nevastă pe fata babei, baba aia vrăjitoare.

Este însă speranță acolo sus... este undeva multă speranță.

Petre Petre, ce ți-am spus io ție,
Că nu-i bună viața la socrie,
Niciodată să știi de la mine,
Socrul, soacra, nu ține cu tine...

Că nu-i bună viața la simbrie,
Șeful, șefa, nu ține cu tine...

Că nu-i bună viața la vrăție,
Popa prostu' nu ține cu tine...

Last edited by vsovivivi; 07.02.2013 at 13:02:44.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 00:05:09
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
... fratele care scrie aici .... slab la suflet.
Dupa umila mea opinie (si credinta tare), va inselati!
E mai tare ca mine, de pilda. Sunt absolut sigur de asta!

Va rog sa nu va suparati ca va contrazic. Pariez mereu pe Adevar, chiar daca de felul meu sunt, inca, uneori mincinos.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 10:04:56
AGabriela AGabriela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.12.2011
Locație: Ploiesti/Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Dupa umila mea opinie (si credinta tare), va inselati!
E mai tare ca mine, de pilda. Sunt absolut sigur de asta!

Va rog sa nu va suparati ca va contrazic. Pariez mereu pe Adevar, chiar daca de felul meu sunt, inca, uneori mincinos.
Nu am de ce sa ma supar... ba chiar va dau dreptate. Dansul este mai tare decat noi toti. Nu-i deloc usor sa treci prin ce trece el... sa ne fereasca Bunul Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2013, 09:50:19
Banned

Implicit

Ce s-o fi întâmplat cu Petre a lu' hEmmorange?
Stai că-i pun un clip îmbărbătător... și partea a doua. Poate-i revine buna dispoziție. Peace.

Last edited by vsovivivi; 27.02.2013 at 11:08:45.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 11:51:49
Annyta
Guest

Implicit

Petre,

am regăsit de curând un fragment, care m-a dus cu gândul la tine și la alții aflați în suferință. Legătura pe care o văd eu este aceea că putem avea o viață nouă aici, pe pământ (nu e nevoie de o viață de chin aici, în ideea că vom fi răsplătiți în viața viitoare).
Această nădejde este reiterată și în Liturghie, când se afirmă: "cealaltă vreme a vieții noastre..."

Și acum, fragmentul respectiv:

În cartea sa „Pelerinul Absolutului” Leon Bloy afirmă că: „Suferința trece, dar că am suferit nu trece niciodată”. Trebuie dat acestui aforism remarcabil sensul cel mai larg. Putem depăși experiența vieții, dar experiența trăită rămâne pentru totdeauna zestrea omului și măreția realității din viața spirituală. Nu este nici o posibilitate să ștergi faptul trăit. Ceea ce a fost, continuă să existe sub o formă transfigurată. Omul nu este o ființă absolut împlinită, se formează și se creează în experiența vieții, în lupta spiritului, în probele destinului.

Omul nu e decât planul lui Dumnezeu.

Creștinismul ne învață că trecutul se poate depăși și poate fi învins, poate fi răscumpărat, ispășit și iertat, nașterea într-o nouă viață este posibilă.

Dar în orice viață nouă, transfigurată, intră experiențele ce nu pot dispărea fără să lase urme. O suferință poate fi depășită, bucuria, fericirea pot renaște, dar în orice nouă bucurie, în orice nouă fericire va intra misterios suferința trăită; bucuria și fericirea vor fi de acum încolo diferite. Îndoielile torturante pot fi dominate, dar în credința câștigată se va revela profunzimea acestor incertitudini. Aceeași credință va fi de o cu totul altă calitate decât față de cea a oamenilor fără aceste îndoieli, ce vor crede prin moștenire, prin naștere sau prin tradiție. Omul ce a călătorit mult în lumile spirituale, ce a trecut prin încercări în cursul peregrinărilor și căutărilor sale, va avea altă formație spirituală decât omul sedentar, pentru care aceste lumi au rămas necunoscute.

Omul e legat de destinul său și nu are puterea să renunțe. Destinul meu îmi aparține, nu se reînnoiește, este unul și unic. În experiența vieții mele, în încercările și căutările mele, se zidește desăvârșirea spiritului meu.

Tot ce am trăit face parte din înaltele acumulări ale vieții mele spirituale, ale credinței, ale Adevărului meu, m-am îmbogățit prin experiență, chiar dacă a fost torturantă și teribilă. Chiar dacă pentru a învinge prăpastia, a trebuit să strig la alte forțe decât cele omenești.

Când omul revine la Dumnezeu după experiența apostaziei, cunoaște în relațiile cu El o libertate ignorată de cel care a trecut viața într-o credință pașnică și tradițională, care a trăit într-o „moștenire patrimonială”.

Suferința trece, dar a fi suferit nu trece niciodată. Acest adevăr este exact, atât la individ în particular cât și la societățile omenești. Trăim într-o epocă tranzitorie crizei spirituale, în care mulți pelerini rătăcitori revin la creștinism, la credința părinților, a Bisericii, a ortodoxiei. Acești oameni revin, fiind trecuți prin încercarea istoriei noi, prin care au atins limitele extreme. Aceste suflete ale sfârșitului sec. al XIX-lea și începutul sec. al XX-lea sunt suflete tragice. Sunt suflete noi, din care nu se pot dezrădăcina consecințele experienței trăite. Cum se primesc acești călători ce revin în Casa Tatălui?

http://www.ceruldinnoi.ro/pages/Berd...0libertate.htm
Reply With Quote
Vechi 07.11.2013, 08:49:21
Annyta
Guest

Implicit

Petre, oare ce mai faci? Mai intri pe aici?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugati-va si pentru mine,va rog!Incerc sa ma ridic... Anna Vasilica Rugaciuni 14 29.04.2012 01:35:11
HELP! Incerc sa ma las de fumat dar nu imi iese. demirel137 Generalitati 32 15.04.2010 14:02:56
Incerc sa fac bine si se termina tot rau alexya89 Generalitati 23 01.10.2009 14:02:46