View Single Post
Vechi 13.02.2013, 23:07:37
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul

Pseudo-stiinta crationista intelligent design cu ridicola pretenie a "complexitatii ireductibile" este derizorie in momentul actual.

Nu pretind ca inteleg mult... dar nici ca nu inteleg nimic (din stiinta... insa, consider ca opinia in domeniul stiintific fata de intelligent design este sustinuta corespunzator si poate fi demonstranta adecvat).

Unde nu inteleg caut... apelez la cei cu mai multe cunostinte in acele domenii. Spre exempu, la genetica m-a ajutat si ma ajuta un bun amic care studiaza medicina si este absolvent de teologie ortodoxa.

Doamne ajuta.

P.S. Nu neg ca M. Behe e seducator... la inceput cand am aflat si eu am fost tentat si am "imbratisat" viziunea creationista propusa... insa destul de repede pesudo-stiinta promovata de dumnealor a iesit la iveala.
Mie mi se pare ca arunci cu vorbe mari bazandu-te exact pe ce ma bazez si eu cand contest teoria evolutiei...adica pe aproape nimic din punct de vedere al cunostintelor de biologie. In schimb tu ai de partea ta valul de "oameni de stiinta " care se declara impotriva dar care nu au produs nimic valoros pana acum pentru omenire. Doar vorbe.
Reply With Quote