View Single Post
Vechi 21.02.2013, 20:08:32
mamidegemene mamidegemene is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

am fost si noi smabata la dansa, ne-a aratat masina, copii nu erau acolo, dormeau la o vecina, fata era racita, noi am ajuns seara pana ne-am invartit pe acolo cu masina, am gasit greut locul si de aceea nu i-am gasit si pe copilasi. Ce pot sa zic... masina sta parcata intr-o curticica, pe acolo sunt aruncate multe gunoaie, nici nu prea ai loc sa calci. Am inteles ca i-a oferit cineva un locsor undeva la tara, nu prea mai stiu detalii.

Am sunat si am mai dat si eu mail, am cautat si anunturi, m-am enervat, m-am indignat pt ca nu vor sa primeasca copii am renuntat sa dau telefon dupa gazda pt ca pur si simplu nu puteam continua discutia cand mi se spunea din start fara copii, parca ar fi boala nu binecuvantare de la Dumnezeu.

Mare lucru nu am facut pt dansii, o picatura intr-un ocean. Punandu-ma in situatia dansei parca nici eu nu as da cioara din mana (adica masinuta aceea) pt promisiuni desarte. Cel putin un mic culcus au. De la a scrie pe forum cum ca vrei sa ajuti pana la ajutorul propriu-zis e cale lunga... am vazut din proprie experinta cat de greu este sa faci un mic bine.

Momentan a ramas in pom ca sa zic asa... imi pare rau ca nu am luat camera foto sa le fac poze, intr-adevar este un caz real si daca ar mai putea cineva sa le duca ctae ceva de-ale gurii, din cand in cadn ar fi binevenit, eventual hainute.
O seara frumoasa tuturor.
Reply With Quote