View Single Post
Vechi 22.02.2013, 22:24:27
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Lui Dumnezeu i se cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, caci minunat lucreaza prin cei placuti ai Lui. Eu nu sunt vrednica de astfel de minuni. Am vazut multi crestini care nu l-au cunoscut si sunt mai ravnitori decat multi dintre cei care l-au cunoscut. Ceea ce am remarcat este ca sfintii, avand multa indrazneala prin rugaciuni la Dumnezeu, privesc minunile ca pe ceva obisnuit.

Eu sunt un fel de Toma, o incapatanata notorie, care chiar are nevoie de astfel de minuni pentru a crede. Da, m-am convins ca exista minuni dumnezeiesti. Sfintii ne ajuta, mijlocesc pentru noi. M-au ajutat si alti sfinti.

Uite, azi un alt exemplu. Acasa fiind, am pierdut o foarfeca mica. Am cautat-o peste tot si in final am zis: ,,Iarta-ma, Sfinte Mina, ca te deranjez pentru o foarfeca, dar te rog sa ma ajuti tu s-o gasesc!'' Am bagat mana intr-o punga cu materiale si am scos foarfeca. O asezasem , la vedere, pe materialele dintr-o punga, dar, miscand punga, foarfeca alunecase printre materiale inauntru, iar eu n-o mai vedeam. In plus, uitasem unde am pus-o. M-am bucurat, fireste.

Sa-i chemam in ajutor pe Mantuitorul, pe Preasfanta Nascatoare, pe Sfintii Arhangheli si pe sfinti.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!
dar cine mai este vrednic sa vada minuni in ziua de azi?si eu am putut sa privesc minunile ca pe ceva obisnuit si nici macar nu sunt sfanta,si pacatosii au acest drept din mila D-lui.cel putin e bn ca nu te enervezi cand pierzi ceva si mai ai puterea sa te gandesti in momentul ala la Dumnezeu si sa i ceri iertare.cred ca avem de invatat de la tine.
si eu am evlavie la diferiti sfinti,dar daca i as fi cunoscut in realitate nu mi s ar fi parut cine stie ce.de exemplu eu am cunoscut un sfant.m am uitat la el si mi am zis "asa arata un sfant?dar e un om simplu,credeam ca au ceva supranatural,ca stralucesc" nici vorba,sunt prea smeriti si noi nici nu ne dam seama de puterea lor.
numai cei smeriti si blanzi vor mosteni imparatia cerurilor,ar fi bine sa ti chemi in ajutor si ingerul pazitor,e un dar de la nastere si e cel mai aproape,cred.
Reply With Quote