Subiect: Ce e iertarea?
View Single Post
Vechi 04.03.2013, 10:45:38
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
'ti se vede eticheta de la costumu de oaie'

Dulceață, văd că ești tare deșteaptă și că pe toate le știi tu mai bine ca toți, și atunci ce să fac, să mă supăr pe tine din invidie? Nu.

Uite, îți pun o întrebare de 100 de puncte... dacă tot vorbim despre iertare:

Pe ce motiv și pe cine s-a mâniat fratele mai mare atunci când a aflat că s-a întors acasă fiul risipitor, fiul acela al pierzării care pierdut era de s-a găsit și mort era de a înviat? (...și cine a pregătit boul vițel prea îngrășat atât de gustos?)

N-ai să știi să-mi răspunzi decât dacă ai să te în-duioșezi cu multă compasiune creștină.
Am să-ți comunic răspunsul cel conform cu părerea mea abea după ce-mi răspunzi frumos, așa cum știi tu... ca să ni se arate curcubeul. Până atunci stau afară cu Azorică și nu intru.

(PS: mersi pentru floricică, deși în traducerea mea liberă, ceea ce ai codificat tu mai sus înseamnă că sunt un adevărat maimuțoi ce torn prostia cu tolceriul și care trag cu ochiul ispititor căci n-am gură să vorbească și să zâmbească ci sunt mut ca prostul încuiat de păcat)

Și o întrebare suplimentară: Cum se face că el îngrijindu-se de porci și hrănindu-i cu roșcoave de cai morți, cum de tocmai el nu avea și trebuia să rabde foamea?
uite..eu n am timp sa te dadacesc sau cum vrei tu sa spui.in fond si timpul pierdut aiurea este o jertfa pt satana.asa ca ti dau un raspuns cat mai scurt.ma bucur ca ai invatat sa mai scrii mai trebuie putin.eu chiar stiu mai putine decat toti,uita te si u la mesajele celorlalti.in fine.stai afara cu Azorica(Aghiuta)?ma bucur ca va intelegeti.
nu te am jignit cum crezi u.esti ceea ce vrei sa pari.dar daca asa ai interpretat ..cine sunt eu sa te contrazic?.si tu esti istet,nu te mai subestima atata .mi ai descoperit 2 pacate(analizeaza ti mesajele tale,daca ai uitat).nu te am jignit,ti am admirat lookul indraznet si ti am dat o floricica.ar trebui sa te bucuri ca ti am dat un trandafir si nu o papadie,de unde daca inca n au rasarit?
n am nevoie de puncte,ca doar nu platesc la vami cu ele.raspunsul la intrebarea nr 1: motivul-mandria.intrebarea nr 2: de prost si de lacom de placeri pacatoase.mai exista pe forum pilda cu fiul risipitor.vezi acolo mai multe detalii.trebuia sa te duci la biserica sa ti spuna pilda mai clar sa intelegi ca toti suntem fii risipitori.ne am ingropat talantii si n am orbit de pacate.

Last edited by rainrainbow; 04.03.2013 at 11:01:12. Motiv: modificare
Reply With Quote