Citat:
În prealabil postat de rainrainbow
uite..eu n am timp sa te dadacesc sau cum vrei tu sa spui.in fond si timpul pierdut aiurea este o jertfa pt satana.asa ca ti dau un raspuns cat mai scurt.
|
Tăcerea ta ascunsă în avalanșa vorbelor nu este un răspuns iar ce ai dat tu este așa, un fel de frecție la piciorul de lemn... sau la cârjă, sau la atelă, sau la gamelă, sau la piciorul de la pat..imă.
Citat:
ma bucur ca ai invatat sa mai scrii mai trebuie putin.eu chiar stiu mai putine decat toti,uita te si u la mesajele celorlalti.in fine.stai afara cu Azorica(Aghiuta)?ma bucur ca va intelegeti.
|
Învăț mereu să scriu cât mai frumos... ca să acopăr să nu se vadă eticheta, și prostia. Cu Azorel stau afară ca să nu stric cheful și petrecerea... până vi tu cu un răspuns pentru care să se merite ca să intru... la tine... la chef.
Citat:
nu te am jignit cum crezi u.esti ceea ce vrei sa pari.dar daca asa ai interpretat ..cine sunt eu sa te contrazic?.si tu esti istet,nu te mai subestima atata .mi ai descoperit 2 pacate(analizeaza ti mesajele tale,daca ai uitat).nu te am jignit,ti am admirat lookul indraznet si ti am dat o floricica.ar trebui sa te bucuri ca ti am dat un trandafir si nu o papadie,de unde daca inca n au rasarit?
|
Păi a-rond coadă de maimuță și acolada și apoi tragi cu ochiul dar fără guriță tu ce crezi, cum se poate decodifica decât așa cum ți-am decodificat eu?
Citat:
n am nevoie de puncte,ca doar nu platesc la vami cu ele.
|
Da cu ce? Păi dacă n-ai strâns puncte suficiente nu te califici și stai acolo până la soroace căci cu bani pe mână sau cu pungi pe mână dacă ai e degeaba că nu primesc dracii decât 'aur' pur de 24 carate dacă vrei la schimb și așa ceva n-au decât sfinții ăia mari.
Citat:
raspunsul la intrebarea nr 1: motivul-mandria.intrebarea nr 2: de prost si de lacom de placeri pacatoase.
|
Ți-am zis că ai fușerit pilda, și răspunsurile tale nu pușcă bine. Fratele mai mare era curat și drept iar ăla micu avea roșcoave de cai morți din belșug din moment ce el hrănea porcii de care se îngrijea. Uite îți dau totuși acel indiciu să nu zici că-ți dau un test prea greu: Pilda asta este simbolul Sfintei Treimi. Aștept răspunsuri mai drepte la întrebări, prin care să se vadă că ți-ai folosit și mintea, știi tu, smerita cugetare care străpunge inimioara.
Citat:
mai exista pe forum pilda cu fiul risipitor.vezi acolo mai multe detalii.trebuia sa te duci la biserica sa ti spuna pilda mai clar sa intelegi ca toti suntem fii risipitori.ne am ingropat talantii si n am orbit de pacate.
|
Tocmai că am orbit de tot... mai ales că dăm trimiteri ca științificii, vai nouă. Știu că e-ul lipsă era din cele nevăzute care sunt, așa că iartă-mi sofismul. Nu merge doar să repeți cultura generală chiar dacă s-ar potrivi.
Te rog deci să răspunzi cinstit la cele două întrebări, dar ți-am zis că n-ai să poți dacă nu te în-duioșezi cu compasiune creștină. Hai răspunde-mi frumos, așa cum știi tu.