Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Păi cui să placă? Soțului? Ele ar trebui să fie plăcute de soț așa cum sunt, naturale, nefardate și vopsite. Sincer mie îmi place mai mult o femeie naturală, decât una fardată...cele fardate mi se par chiar haiaose. Poate greșesc, iertare. Ca să mă înțelegi uită-te la chipul unei maici și la chipul unei femei aranjate. Sau mai sugestiv, uită-te la chipul Maicii Domnului...
|
Nu toate femeile trebuie sa va placa doar dvs... nu toti sotii chiar fac fata sa fie inconjurati la serviciu si pe oriunde merg de femei elegante, aranjate iar acasa sa-i astepte o nevasta jumatate albita, imbrobodita si nedepilata. Ar trebui sa se desprinda de toate cele trupesti si sa ii vada doar sufletul... dar cati suntem in stare de asa ceva (barbati sau femei)? Spre asta se tinde si e minunat daca ajungem la asa ceva, candva in timpul vietii asteia vremelnice... E adevarat, cu cat ajungem la aceasta stare mai devreme, cu atat mai bine!
Hmmmm, daca nu ii vezi sufletul pentru ca nu are batic in cap, nu e iarasi o problema???
Mie imi place foarte mult sa imi acopar capul. Imi da senzatia de intimitate si in plus nu suport nici sa ma bata soarele, nici frigul sau vantul. Salurile mari care acopera capul, umerii si bustul sunt preferatele mele. Sotul meu insa nu pierde niciodata ocazia sa ma ia la misto. Oricat de frumos ar fi baticul, esarfa, salul meu, lui tot nu ii place. Insa daca mai e si negru sau inchis la culoare deja imi spune ca il deprim, ca ma imbrac ca o vaduva, ca se si vede mort. A nu se intelege ca m-ar vrea in minijup si decoltata sau colorata pe fata...
Acum de la "ingrijire" pana la "boiala" e un spatiu destul de larg. La fel exista o distanta mare de la a fi placuta pana la a fi seducatoare, provocatoare... eu zic ca ideea e sa arati potrivit locului. Nu ai ce cauta cu pudra, ruj la biserica (asta e pacat), cum nu mergi la biserica nici in salopeta de lucru, nici in treningul cu care trebaluiesti prin casa, nici in tinuta sport necesara cand mergi cu copiii cu bicicleta sau in drumetie pe munte. Nici la nunta nu poti merge nearanjat(a) cat de cat, mesajul ar fi ca nu respecti momentul, oamenii, stradaniile lor, ce-i drept, doar lumesti, dar pana la urma acesta este nivelul lor la care au ajuns in a-si arata dragostea, consideratia pentru oaspeti).
In multe locuri de munca se impune o anumita tinuta (si pentru femei si pentru barbati)...