![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 27.02.2013 at 19:06:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Concentrandu-ne prea tare pe felul exterior cu care venim in contact cu ceilalti ,pierdem din esential.
Prea multe mofturi,si tinere rusinate de cosuri... Motivele pt care ar trebui sa fim rusinati de noi insine sunt cu totul altele si mult mai grave decat niste banale cosuri si bube.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 27.02.2013 at 19:11:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Revin cu întrebare pe care ai evitat-o: pentru cine se fardează o femeie, să fie plăcută cui? Last edited by ovidiu b.; 27.02.2013 at 19:13:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu o sa judec eu un adolescent daca foloseste produse cosmetice pentru ca are probleme serioase de ten si eu as fi facut-o daca as fi avut probleme, asa cum nu judec nici femeia daca e machiata sau nu, ci important e ce radiaza, ce transmite. Last edited by ioanna; 27.02.2013 at 19:24:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci lumii, dar nu oricum ci așa cum nouă ne place nouă (aici intervine sinele nostru)...și nicidecum lui Dumnezeu, dar noi spunem ”Și toată viața noastră lui Hristos să o dăm”.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Este o discutie exclusivista?
Pardon,nu am stiut!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca tu crezi ca parintele are dreptate, ca femeile se machiaza pentru ca vor sa placa dracilor, nu mai comentez nimic :) O fi cunoscand mai bine psihologia femeilor decat ele insele. Apropo, nu cunosc o preoteasa necoafata, nemachiata. Nu spun ca nu sunt, spun doar ca cele pe care le stiu sunt aranjate, iar daca ele se aranjeaza sa placa sotului, care-i concluzia? ![]() Last edited by ioanna; 27.02.2013 at 19:38:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Păi cui să placă? Soțului? Ele ar trebui să fie plăcute de soț așa cum sunt, naturale, nefardate și vopsite. Sincer mie îmi place mai mult o femeie naturală, decât una fardată...cele fardate mi se par chiar haiaose. Poate greșesc, iertare. Ca să mă înțelegi uită-te la chipul unei maici și la chipul unei femei aranjate. Sau mai sugestiv, uită-te la chipul Maicii Domnului...
Last edited by ovidiu b.; 27.02.2013 at 20:26:25. |
|